9 κανόνες που θα ακολουθήσει η Meghan Markle στην εγκυμοσύνη της

Το πρωτόκολλο είναι αυστηρό ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις.Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως ανακοινώθηκε από το Παλάτι του Kensington, ωστόσο η διαδικασία μόνο απλή δεν είναι καθώς η 37χρονη Δούκισσα του Sussex έχει πολύ αυστηρούς κανόνες που την περιβάλουν και πρέπει να ακολουθήσει.

Το μωρό, το φύλο του οποίου ακόμη δεν είναι γνωστό, θα έρθει την άνοιξη του 2019 ωστόσο μέχρι τότε τα πρωτόκολλα δεν σπάνε!

  1. Δεν υπάρχει gender party

Παρά το γεγονός πως στο εξωτερικό γίνονται πάρτι όπου ανακοινώνουν οι γονείς το φύλο του μωρού στους φίλους και τις οικογένειές τους, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί, σύμφωνα με το Business Insider. Ιστορικά, σημειώνει το ρεπορτάζ, απαγορεύεται οποιαδήποτε αποκάλυψη του φύλου του μωρού δημόσια, αν και η Kate Middleton με τον Πρίγκιπα William, άφηναν μερικά στοιχεία…

  1. Δεν υπάρχει baby shower

Που πολύ απλά σημαίνει πως δεν θα έχουμε γλέντια και χαρές πριν γεννήσει η Meghan, μιας και κάτι τέτοιο απαγορεύεται όπως αναφέρει το HELLO. Τα δώρα όμως δεν αποκλείονται! Στην πριγκίπισσα Charlotte, μικρότερη κόρη της Kate και του William, στάλθηκαν δώρα από 64 χώρες, οπότε κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με το μωρό της Meghan.

  1. Οι εξετάσεις γίνονται οικιακά

Δεν υπάρχει πιθανότητα να επισκεφτεί τον γυναικολόγο της η Markle καθώς όλα γίνονται στο Παλάτι. Για την ιστορία, η Middleton είχε στην διάθεσή της 3 νοσοκόμες σε 24ωρη βάση ενώ οι εξετάσεις γίνονταν από εξειδικευμένο προσωπικό που ήταν φυσικά alert και αυτό 24 ώρες το 24ώρο.

  1. Κάθε επιπλοκή θα γίνει γνωστή δημόσια

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την Middleton, καθώς μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Kensington γίνεται η ενημέρωση.

  1. Η τσάντα του μαιευτηρίου είναι formal

Μπορεί κάθε απλή γυναίκα να πηγαίνει στο μαιευτήριο με ρόμπες, νυχτικά, κοκκαλάκια για τα μαλλιά και διάφορα ωστόσο στην περίπτωση της Meghan ΟΛΑ τα ενδύματα θα είναι επίσημα και θα επιλεχθούν από στιλίστες βάση του πρωτόκολλου.

  1. Το όνομα θα είναι ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Αυτό λογικά το ήξερες, αλλά να το ξαναπούμε. Το όνομα του μωρού θα είναι βασιλικό οπότε κοινά ονόματα τύπου, James, Kim κλπ, αποκλείονται.

  1. Τα ρούχα μητρότητας

Βάσει πρωτοκόλλου σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, η Meghan θα πρέπει να φοράει επίσημα ενδύματα και υποδήματα. Δεν έχει σημασία η άνεση της εγκύου. Το πρωτόκολλο πάνω από όλα.

  1. Απαγορεύονται τα ταξίδια

Μπορεί η Meghan και ο Harry να είναι σε επίσκεψη στην Αυστραλία ωστόσο από την στιγμή που θα επιστρέψει το ζευγάρι στην Αγγλία… τέλος!

  1. Η Βασίλισσα θα ενημερωθεί πρώτη για την γέννα

Πριν καν το μάθει άλλος, αμέσως η Ελισάβετ θα ενημερωθεί για τον ερχομό του παιδιού και στη συνέχεια θα ενημερώσει τις Αρχές για να εκδώσουν την ανακοίνωση, όπως αναφέρει η Metro.