Στο χειρουργείο εκτάκτως η Lena Dunham - Αφαιρέθηκε η ωοθήκη της

Τα προβλήματα υγείας συνεχίζονται για την 32χρονη star.
Στο χειρουργείο εκτάκτως η Lena Dunham - Αφαιρέθηκε η ωοθήκη της



Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε μέσα από το Instagram της η Lena Dunham με την πρωταγωνίστρια του Girls να υποβάλεται σε επέμβαση για αφαίρεση της αριστερής ωοθήκης της.

Η επέμβαση έγινε μετά από μια σειρά προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η Dunham, με την αριστερή ωοθήκη της να αφαιρείτει λόγω του οτι πίεζε το νεύρο με αποτέλεσμα να μην μπορεί η 32χρονη ηθοποιός να περπατήσει αλλά ακόμη και να πραγματοποιήσει επισκέψεις στην τουαλέτα.

Η κατάσταση ολοένα και χειροτέρευε σε σημείο που η καθημερινότητα της Lena γινόταν πραγματικά ανυπόφορη με τους θεράποντες ιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεση της ωοθήκης, η οποία παράλληλα είχει προσκολληθεί πάνω στο έντερο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ίδια την μητέρα της πρωταγωνίστριας του Girls, Lauri Simmons, μόλις 9 ώρες μετά την επέμβαση με την Lena να δείχνει την ουλή από την επέμβαση, καθώς ως γνωστόν, δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα κόμπλεξ με την εικόνα του σώματός της.

«Η μητέρα μου τράβηξε αυτή την φωτογραφία στον θάλαμο ανάρρωσης, μόλις 9 ώρες μετά την επέμβαση ενώ έχω πολύ χαμηλή πίεση, οι νοσοκόμες το εξετάζουν συνέχεια αυτό», ανέφερε το  μακροσκελές μήνυμα της Dunham στο Instagram και στα 3 εκατομμύρια των followers της.

Πριν λίγους μήνες η ίδια η Lena είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο Vogue πως είχε υποβληθεί σε αφαίρεση της μήτρας λόγω φόβου εμφάνισης καρκίνου.

«Ένα μεγάλο μάθημα που έμαθα ήταν πως η υγεία, το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή, δεν είναι δεδομένο. Τα πράγματα βελτιώνονται ή τα πράγματα χειροτερεύουν στην ζωή», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε.

Οι θεράποντες ιατροί πάντως δηλώνουν πως όλα πήγαν κατ’ευχήν και η υγεία της Lena μετεγχειρητικά παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση.