H Rihanna είναι πλέον και beauty blogger

Και πρέπει να την ακολουθήσεις!
H Rihanna είναι πλέον και beauty blogger



Η Rihanna είναι μια από τις κορυφαίες pop star του πλανήτη ενώ ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη για την μόδα και το beauty. Κάπως έτσι γεννήθηκε μια super συνεργασία που θα κάνει θραύση ανάμεσα στην καλλονή από τα Barbados και την Fenty.

Η 30χρονη superstar έκανε tease του Tutorial Tuesdays στο Instagram, στα οποία υποσχέθηκε beauty lessons στους followers της κάθε εβδομάδα.

Στο ντεμπούτο της, η Rihanna θα μας δείξει πώς να πετύχουμε το #CHILLOWT look, χρησιμοποιώντας μωβ σκιά, κραγιόν και highlighter, τα οποία χαρακτήρισε σαν «ιδανικά για τις γιορτές».

Η RiRi πάντως έδειχνε να το… έχει καθώς την ώρα που βαφόταν, σχολίασε «Δεν είναι πολύ δραματικό αλλά είναι δραματικό. Ξέρετε κορίτσια, όλες αγαπάμε το δράμα».

Η Rihanna, η οποία είναι πρέσβειρα των Barbados, στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Puma, με τις συλλογές της να γίνονται ανάρπαστες κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την Fenty.

Παράλληλα, η 30χρονη superstar συνεχίζει την ηχογράφηση του νέου της album, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν θα την κερδίσει το beauty.