Ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του David Beckham

Απίστευτες σκηνές κατέγραψαν οι κάμερας ασφαλείας.



Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα βρετανικά δεδομένα έφερε στην δημοσιότητα η Sun, καθώς ένοπλοι ληστές προσπάθησαν να εισβάλουν στην έπαυλη του David Beckham!

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με το σύστημα ασφαλείας να καταγράφει 3 άνδρες με κουκούλες και όπλα στα χέρια να προσπαθούν να εισβάλουν στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού στο Cotswolds. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι 3 άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα στο παράθυρο και προσπάθησαν να εισβάλουν χωρίς αποτέλεσμα προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

 Masked raiders were caught on CCTV lurking outside the Beckhams mansion

 The trio managed to place a ladder against the property - where David and Victoria spend their weekends - to eye up valuables through a first-floor window

Οι Becks, οι οποίοι απουσίαζαν, ειδοποιήθηκαν αμέσως και βρίσκονται σε μεγάλη αναστάτωση καθώς ο David πάντα αντιμετώπιζε το θέμα της προστασίας, της δικής του και της οικογένειάς του, πολύ σοβαρά ενώ η Victoria ξέσπασε σε κλάματα!

"Είναι τρομοκρατημένοι. Είναι απίστευτα προστατευτικοί με την οικογένειά τους και την προσωπική τους ζωή και έτσι η σκέψη και μόνο ότι κάποιοι σκόπευαν να εισβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο σπίτι τους είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό για αυτούς", δήλωσε στην Daily Mail πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Μέσα σε όλα αυτά, οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στο διασημότερο ζευγάρι της Βρετανίας ολοένα και φουντώνουν, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις που έκανε ο David στην αυστραλιανή τηλεόραση για την πορεία του γάμου τους.

Να σημειωθεί πως τα μέτρα ασφαλείας στην έπαυλη των Becks είναι ήδη  πολύ μεγάλα και το γεγονός πως 3 άνδρες με όπλα στα χέρια κατάφεραν να τα διαπεράσουν (έστω και περιμετρικά), έχει θορυβήσει πάρα πολύ τις Αρχές.

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού δεν έκανε κάποιο σχόλιο για το συμβάν.