To πανέμορφο polka dot φόρεμα της Meghan Markle που έγινε sold out

Στιλάτη, απλή και casual η Δούκισσα του Sussex.



Η Meghan Markle έχει αποδείξει από την πρώτη ημέρα που έγινε κάτοικος Kensington, πως μπορεί να υποστηρίξει τον τίτλο της Δούκισσας με τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες ακόμη και στην εγκυμοσύνη της είναι εξαιρετικές.

Η Meghan βρίσκεται στην Αυστραλία για επίσημη επίσκεψη μαζί με τον Πρίγκιπα Harry και η τελευταία της εμφάνιση κατάφερε να φέρει sold out μέσα σε λίγα λεπτά για την εταιρεία & Other Stories, η οποία είναι του ίδιου ομίλου με τα H&M.

Το polk dot της πρώην πρωταγωνίστριας της σειράς Suits, προκάλεσε… ντελίριο στο e-shop της εταιρείας και μέσα σε λίγα λεπτά πουλήθηκαν όλα τα κομμάτια, όλων των μεγεθών.

The Duchess of Sussex opted for an affordable $163 (GBP £89) polka dot dress by H&M sister brand, & Other Stories, pairing it with flat sandals and a low ponytail (pictured)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που στην επίσκεψή της στην Αυστραλία η Markle «ρίχνει» site με ρούχα, καθώς πριν λίγες ημέρες το ίδιο συνέβη στην ιστοσελίδα των Dion Lee και Karen Gee, προκαλώντας το διάσημο πλέον, «Meghan Effect».

Featuring a pointed collar, cinched waistline and waist tie, the & Other Stories design was perfectly complemented with Meghan's 'Grear' tie-up sandals by Sarah Flint (pictured)

Και αν απορείς γιατί το polka dot φόρεμα είναι πολύ καλοκαιρινό, να σε ενημερώσουμε πως την Αυστραλία μαστίζει κύμα καύσωνα τις τελευταίες ημέρες.

Μήπως η Meghan μας δείχνει από τώρα την μεγάλη φετινή τάση της Άνοιξης;