Selma Blair: Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η 46χρονη ηθοποιός.



Την αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «κακιάς» σε αρκετές κομεντί των 00’s. Η Selma Blair, πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Netflix, Harper Glass, έκανε μια πολύ δυσάρεστη και σοκαριστική αποκάλυψη στους θαυμαστές της, καθώς πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό για αυτό το ζήτημα από το περιβάλλον της Blair, που αντιμετώπισε το θέμα με χούμορ και θάρρος.

«Έχω πολλαπλή σκλήρυνση. Είμαι ανάπηρη. Μερικές φορές πέφτω κάτω. Μου πέφτουν πράγματα. Η μνήμη μου είναι θολή. Και η αριστερή πλευρά μου ζητάει οδηγίες από ένα χαλασμένο GPS. Αλλά το κάνουμε. Και γελάω και δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ», ανάφερε το μήνυμα της Blair.

Τα συμπτώματα, όπως αποκάλυψε η Selma, υπήρχαν αρκετό καιρό χωρίς να δώσει σημασία ενώ η διάγνωση της ασθένειας έγινε γνωστή τον Αύγουστο. Μάλιστα, η ενδυματολόγος της σειράς ντύνει κυριολεκτικά την Blair.

«Θέλω να δώσω ελπίδα σε άλλους. Θέλω να δώσω ελπίδα στον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς αν δεν το ζητήσεις», πρόσθεσε.

Η Blair είναι μητέρα ενός παιδιού, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ahmet Zappa, γιο του θρυλικού μουσικού, Frank Zappa.