Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Jennifer Garner

Μόλις λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον Ben Affleck.Η Jennifer Garner είδε την ζωή της την τελευταία διετία κρεμασμένη στα tabloids μετά τον χωρισμό της με τον Ben Affleck και τις εξωσυζυγικές του σχέσεις με την νταντά των παιδιών τους. Η ζωή της ωστόσο προχώρησε και μάλιστα με έναν νέο έρωτα!

Όπως αναφέρει το US Weekly, η 46χρονη star, μόλις λίγες ημέρες μετά τις υπογραφές των εγγράφων για την οριστικοποίηση  του διαζυγίου της, ανακοίνωσε στους δικούς της ανθρώπους την σχέση της με τον επιχειρηματία John Miller, ο οποίος είναι 6 χρόνια νεότερός της.

«Είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και είναι πραγματικά σοβαρός δεσμός. H Jen βγάζει στον John τον καλύτερό του εαυτό και είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και οι δυο. Είναι μια υγιής σχέση», ανέφερε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Garner.

Ο 40χρονος John Miller είναι CEO της CaliGroup, η οποία έχει στην ιδιοκτησία της αλυσίδα με burger houses αλλά και την πρωτοπόρο εταιρεία ρομποτικής (δεν ξέρουμε πως τα συνδύασε), Miso Robotics.

Όλα αυτά μόλις λίγες εβδομάδες αφότου η Jennifer εμφανίστηκε στο πλάι του πρώην, πλέον, συζύγου της, Ben Affleck, κατά την μεταφορά του σε κλινική αποτοξίνωση.

Τα έγγραφα του διαζυγίου υπογράφτηκαν πριν λίγες ημέρες με κοινή κηδεμονία των τριών παιδιών τους οπότε η Garner ζει τον έρωτά της με τον Miller .