Μαρία Κορινθίου: Επιτέλους ξανθιά!

Από πότε οι Νεράιδες βγαίνουν στη στεριά;



Στο κεφάλι της φοράει ένα ιδιόρρυθμο καπέλο με αφτιά του Μίκυ Μάους, κι όταν το βγάζει για να κάνει τα αποκαλυπτήρια, ακούει μόνο επαίνους και πειράγματα για το νέο Αλίκη-hairstyle. 

ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΝΣΥ ΦΑΦΟΥΤΗ

Εκείνη όμως δεν πείθεται. Με ένα μπλαζέ ύφος δείχνει ότι δυσκολεύεται να συνηθίσει την ξανθιά version του εαυτού της, μια και είναι ορκισμένη μελαχρινή. Όπως και να ’χει, η Μαρία Κορινθίου έκανε την υπέρβασή της για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» και είναι έτοιμη να απαντήσει σε όσους αρχίσουν από τώρα τις συγκρίσεις.

Μαρία, έχουμε επίσημα το πρώτο μη sexy εξώφυλλο στο DownTown. Θα συζητηθεί, λες;

Τι θεωρούμε τελικά sexy και τι όχι; Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι θα είναι το πιο δυνατό μας εξώφυλλο και σαφέστατα θα κάνει εντύπωση για το ξανθό μαλλί. Και νομίζω πως αυτό είναι το πιο extreme εξώφυλλο που έχω κάνει ποτέ μου αν αναλογιστείς πόσο τρελή είμαι. Εδώ έχω σοκαριστεί εγώ, δεν θα σοκαριστεί ο κόσμος; Μέχρι τώρα έλεγαν στα πηγαδάκια «σιγά, ρωτάει τους followers της αν της ταιριάζει το ξανθό για να δημιουργήσει ντόρο».

Πώς έγινε η αλλαγή λοιπόν;

Η αλλαγή κράτησε τρεις ημέρες μαζί με τις θεραπείες, το ρεφλέ και όλη τη διαδικασία για να δέσει το χρώμα και ταυτόχρονα να κρατήσουμε την ποιότητα των μαλλιών μου, που είναι φυσικά και όλα δικά μου. Μέσα σε όλη αυτή την ιστορία, βέβαια, είναι σημαντικό το γεγονός ότι από πίσω υπάρχει μια εταιρεία, η Schwarzkopf Professional, που με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και σιγουριά για το αποτέλεσμα. Γιατί μιλάμε για μια τεράστια αλλαγή, από φουλ μελαχρινό σε ξανθό.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη;

Κοιτιόμουν στον καθρέφτη σοκαρισμένη και δεν ήξερα πώς να νιώσω. Δυο μέρες δεν μιλιόμουν, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έλεγα «Μαρία, το έκανες για τον ρόλο». Για μένα ήταν μια υπέρβαση που έπρεπε να την κάνω. Όφειλα να την κάνω. Ήταν το πιο τίμιο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω πάνω στη δουλειά μου.

Άρα, δεν σου αρέσει η νέα σου εικόνα;

Η εικόνα μου ακόμα δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι. Δεν ξέρω πώς να νιώσω. Μου είναι περίεργο. Σηκώνομαι το πρωί, βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέπτη και λέω «Ωπ». Μου κλοτσάει.

Ο Γιάννης και η Ισμήνη τι σου είπαν;

Η Ισμήνη με κοιτάει και λέει «μαμά, τα μαλλιά σου είναι σαν περούκα». Ο Γιάννης, αν και δεν ήθελε καθόλου να κάνω αυτή την αλλαγή, όταν με είδε είπε «Μαρία, σου πάνε. Είσαι άλλη, αλλά σου πάει πολύ». Εντάξει. Δίνω λίγο χρόνο σε εμένα και λίγο χρόνο στον υπόλοιπο κόσμο για να με συνηθίσει. Γιατί βλέπω και το σοκ του κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί στα περίπτερα