Οι Θαλασσόλυκοι πηγαίνουν στην Πάτμο (και τα σπάνε)!

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή μας ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο!Στο νέο επεισόδιο, οι Θαλασσόλυκοι ταξιδεύουν στους ακριτικούς Λειψούς και κάνουν στάση για ανεφοδιασμό στην κοσμοπολίτικη Πάτμο. Στους Λειψούς μαζεύουν σταφύλια μαζί με τους ντόπιους και οργανώνουν έναν μεγάλο στίβο μάχης για όλα τα παιδάκια του νησιού. Στην Πάτμο εξερευνούν τα δαιδαλώδη σοκάκια της χώρας και κάνουν θραύση σε κοσμική νυχτερινή έξοδο!

Τρεις αληθινοί Θαλασσόλυκοι στην πιο όμορφη θάλασσα του κόσμου! Το ταξίδι συνεχίζεται αυτό το Σάββατο, στις 16.20 μ.μ., στον ΣΚΑΙ.

Ποιοι είναι οι Θαλασσόλυκοι;

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μια ταξιδιωτική σειρά γυρισμένη σε ένα ιστιοπλοϊκό.

Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος και η ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο, Kάλια Ελευθερίου αποφασίζουν να γίνουν «Θαλασσόλυκοι».  Κάνουν αυτό που όλοι θα ήθελαν: τα παρατάνε όλα για ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής!

Συναντιούνται αρχές Αύγουστου στο ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη και ανοίγουν πανιά για να ζήσουν μια αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια. Κάπως έτσι αρχίζει ο γύρος του ανατολικού Αιγαίου σε 30 μέρες!

Με μαγιό, αντηλιακό και μερικά κουτιά δραμαμίνες, οι τρεις φίλοι ξεκινούν από την Ικαρία με σκοπό να εξερευνήσουν τα Δωδεκάνησα και να φτάσουν ως την Κρήτη. Ξυπνούν και κοιμούνται για ένα μήνα μέσα στη θάλασσα, επισκέπτονται άγνωστα ελληνικά νησιά, ζουν ξεχωριστές εμπειρίες και προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα στο μικρό πλεούμενο σπίτι τους.

Θα τα καταφέρουν;

Οι «Θαλασσόλυκοι» κάθε Σάββατο στις 16.20 ξαναφέρνουν το καλοκαίρι στον ΣΚΑΙ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση: Γιάννης Δρυμωνάκος, Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου 
Αρχισυνταξία: Άννα Ποδάρα
Επιμέλεια εκπομπής: PlanA
Εμπορική διεύθυνση: Μιχάλης Κούβελας, Έλενα Γκολομάζου 
Παραγωγή: Blook Media LTD