H Kim Kardashian έσωσε όλη την γειτονιά της από την πυρκαγιά

Θελημένα ή άθελά της, την έκανε την καλή πράξη!
H Kim Kardashian έσωσε όλη την γειτονιά της από την πυρκαγιά



Η Kim Kardashian και ο Kanye West αναγκάστηκαν να εκκενώσουν την υπερπολυτελή έπαυλή τους στο Calabasas μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, ωστόσο η 37χρονη τηλεπερσόνα κατάφερε να διασώσει όλη την γειτονιά της!

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά tabloids, η Kim και ο Kanye προσέλαβαν ιδιωτικούς πυροσβέστες για να προστατεύσουν την έπαυλή τους, οι οποίοι όχι μόνο έσωσαν την περιουσία των Kimye αλλά και όλης της γειτονιάς.

«Έμαθα πως οι φλόγες είναι κοντά στην περιουσία μας στο Hidden Hiils. Δεν δείχνει η κατάσταση να χειροτερεύει. Προσεύχομαι να είναι οι άνεμοι με το μέρος μας. Ο Θεός είναι καλός. Προσεύχομαι να είναι όλοι ασφαλείς», ανέφερε το μήνυμα της Kim στο Twitter.

Το ειδικό επιτελείο που προσέλαβαν οι Kimye απαριθμούσε συνολικά 30 άτομα, τα οποία ήταν εφοδιασμένα με μάνικες και μέσα πυρόσβεσης, ενώ έσκαψαν τάφρους γύρω από την έπαυλη για να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες.

Τα νέα πάντως δεν ήταν το ίδιο καλά για τον πρώην πατριό των Kardashians, την Caitlyn Jenner, καθώς η δική της έπαυλη κάηκε ολοσχερώς.