Οι Θαλασσόλυκοι πηγαίνουν στο Φαρμακονήσι και μαθαίνουν αργαλειό!

Οι... Γιάννηδες και η Κάλια σε νέες περιπέτειες με φόντο το απέραντο γαλάζιο!



Oι Θαλασσόλυκοι βρίσκονται ήδη 14 ημέρες στη θάλασσα. Αυτή την εβδομάδα φουντάρουν στο Μακρονήσι, ένα νησί χωρίς καθόλου κατοίκους. Συνεχίζουν για το φυλάκιο –νησί, Φαρμακονήσι, όπου ο Γιάννης Αποστολάκης βάζει στοίχημα με τον μάγειρα του στρατού και ετοιμάζει μαζί του ένα πλούσιο γεύμα. Η παραμονή του Δεκαπεντάγουστου βρίσκει τους τρεις φίλους στην απομακρυσμένη Τέλενδο, να μαθαίνουν αργαλείο και να χτίζουν (!) στο φούρνο το παραδοσιακό φαγητό, μουούρι.

Τρεις αληθινοί Θαλασσόλυκοι στην πιο όμορφη θάλασσα του κόσμου! Το ταξίδι συνεχίζεται αυτό το Σάββατο, στις 16.20 μ.μ., στον ΣΚΑΙ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΙ;

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μια ταξιδιωτική σειρά γυρισμένη σε ένα ιστιοπλοϊκό.

Ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, ο πρωταθλητής κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος και η ραδιοφωνική παραγωγός από την Κύπρο, Kάλια Ελευθερίου αποφασίζουν να γίνουν «Θαλασσόλυκοι».  Κάνουν αυτό που όλοι θα ήθελαν: τα παρατάνε όλα για ένα ταξίδι – εμπειρία ζωής!

Συναντιούνται αρχές Αύγουστου στο ιστιοπλοϊκό του Γιάννη Αποστολάκη και ανοίγουν πανιά για να ζήσουν μια αιγαιοπελαγίτικη περιπέτεια. Κάπως έτσι αρχίζει ο γύρος του ανατολικού Αιγαίου σε 30 μέρες!

Με μαγιό, αντηλιακό και μερικά κουτιά δραμαμίνες, οι τρεις φίλοι ξεκινούν από την Ικαρία με σκοπό να εξερευνήσουν τα Δωδεκάνησα και να φτάσουν ως την Κρήτη. Ξυπνούν και κοιμούνται για ένα μήνα μέσα στη θάλασσα, επισκέπτονται άγνωστα ελληνικά νησιά, ζουν ξεχωριστές εμπειρίες και προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μέσα στο μικρό πλεούμενο σπίτι τους.

Θα τα καταφέρουν;

Οι «Θαλασσόλυκοι» κάθε Σάββατο στις 16.20 ξαναφέρνουν το καλοκαίρι στον ΣΚΑΙ!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παρουσίαση: Γιάννης Δρυμωνάκος, Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζαμπέτογλου 
Αρχισυνταξία: Άννα Ποδάρα
Επιμέλεια εκπομπής: PlanA
Εμπορική διεύθυνση: Μιχάλης Κούβελας, Έλενα Γκολομάζου 
Παραγωγή: Blook Media LTD