Ο Tom Cruise κάνει παρέα μόνο με Σαϊεντολόγους

Έχει περάσει την αγάπη για την αίρεσή του σε άλλο επίπεδο πλέον.
Ο Tom Cruise κάνει παρέα μόνο με Σαϊεντολόγους



Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας έχει στηρίξει την δημόσια εικόνα της πάνω στον Tom Cruise. Αυτό είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες ωστόσο η λατρεία του 57χρονου star για την αίρεση, πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Όπως αναφέρει το σκανδαλοθηρικό (αλλά συνήθως έγκυρο σε τέτοια θέματα) Radar, ο πρωταγωνιστής του Top Gun έχει απαγορεύσει στους διάσημους φίλους του να τον επισκέπτονται καθώς δέχεται σπίτι του μόνο Σαϊεντολόγους.

Ο Cruise μένει σε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Clearwater, το οποίο έχει χτιστεί με έξοδα της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Μάλιστα όλοι οι εργαζόμενοι που χρειάστηκαν ήταν και εκείνοι μέλη της Σαϊεντολογίας.

Μάλιστα το σχέδιο του ηγέτης των Σαϊεντολόγων, David Miscavige, είναι να χτίσει ένα θεματικό πάρκο στο Clearwater για τα μέλη της αίρεσης.

Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cruise δείχνει την αφοσίωσή του προς την Σαϊεντολογία καθώς στο παρελθόν άφησε την αίρεση να του διαλέξει σύζυγο (βλέπε Kate Holmes), δεν βλέπει την κόρη του εδώ και χρόνια μετά από εντολή του Miscavige ενώ και ο γιος του, Connor, είναι μέλος της διφορούμενης θρησκείας.