Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν θέλουν γειτόνισσα την Kate Middleton

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry δεν θέλουν γειτόνισσα την Kate Middleton



Εδώ και μήνες υπάρχει η φήμη πως η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και ένα δημοσίευμα της Mirror που ουσιαστικά επιβεβαιώνει την… αντιπάθεια που έχουν οι δυο γυναίκες μεταξύ τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, αναζητούν σπίτι μακριά από το ανάκτορο του Kensington, όπου παραδοσιακά διαμένουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως είναι η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William.

Μετά τον γάμο, τους προσφέρθηκε ένα διαμέρισμα το οποίο άνηκε στον δούκα του Gloucester και στην σύζυγό του, ωστόσο το ζευγάρι αρνήθηκε. Και εδώ μπαίνει η… ίντριγκα στην ιστορία καθώς δεν θέλουν αν είναι γείτονες με την Kate Middleton!

«Ο Harry και η Meghan θέλουν να μετακομίσουν. Με το παιδί στο… δρόμο, χρειάζονται χώρο και δεν επιθυμούν να ζήσουν δίπλα στον William και την Kate», ανέφερε πηγή κοντά στην Meghan και τον Harry.

Ποια από τις δυο γυναίκες όμως έχει ξεκινήσει την βεντέτα; Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Markle έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθητική σε όλη την βασιλική οικογένεια λόγω των παράλογων απαιτήσεων της αλλά και της συμπεριφοράς της, κάτι που εξόργισε μέχρι και την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Για να δούμε ποια από τις δυο θα επιβληθεί στο τέλος…