Nicole Kidman: Παντρεύτηκα από έρωτα, δεν μετάνιωσα ποτέ

Από τις ελάχιστες φορές που μιλάει για τον Tom Cruise.
Nicole Kidman: Παντρεύτηκα από έρωτα, δεν μετάνιωσα ποτέ



Ήταν το powercouple των 90’s στο Hollywood. Το διαζύγιό τους ξάφνιασε πολλούς, ωστόσο η Nicole Kidman και ο Tom Cruise προχώρησαν τις ζωές τους και σήμερα, 17 χρόνια μετά, η Αυστραλή superstar θυμάται τον γάμο τους.

Το πρώην ζευγάρι, γνωρίστηκε στις αρχές των 90’s,στα γυρίσματα της ταινίας Days of Thunder, και λίγο αργότερα παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους κράτησε 13 χρόνια υιοθετώντας δυο παιδιά, την Isabella και τον Connor.

«Μετακόμισα στις ΗΠΑ επειδή ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα. Πάντα κάνω τις επιλογές στην ζωή με βάση τον έρωτα και με τον τρόπο αυτό, πέφτουν όλα τα κομμάτια στις θέσεις τους», ανέφερε γυρνώντας πίσω στον χρόνο η Kidman στο Today.

O γάμος τους δεν έγινε ποτέ πρωτοσέλιδο στα tabloids ενώ δεν απασχόλησε ποτέ σοβαρά τους δημοσιογράφους. Η Kidman, παντρεμένη πλέον εδώ και 12 χρόνια με τον Keith Urban, σχολίασε: «Όντως, αν κοιτάξω πίσω, δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ τέτοια περιστατικά. Δεν υπήρχαν και τα social media τότε, ούτε οι paparazzi ήταν όπως σήμερα. Μπορούσαμε να το κοντρολάρουμε».

Μετά το 2001, οπότε και χώρισαν η Nicole με τον Tom, ο Cruise έκανε έναν ακόμα γάμο, με την Katie Holmes, αποκτώντας μια κόρη.