Rihanna: Σταματήστε να τρομοκρατείτε μετανάστες

Για ακόμη μια φορά η 28χρονη superstar τάσσεται εναντίον του Donald Trump.
Rihanna: Σταματήστε να τρομοκρατείτε μετανάστες



H Rihanna δεν έκρυψε ποτέ την… αντιπάθειά της για τον Donald Trump, όπως αρκετοί celebrity  άλλωστε, και αυτή την φορά ξέσπασε για το μεταναστευτικό και τα επεισόδια στα σύνορα του Μεξικό.

Τις τελευταίες ημέρες οι συνοριοφύλακες των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει την χρήση χημικών για να αποτρέψουν τους μετανάστες να μπουν στην χώρα με την Rihanna να παίρνει θέση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, τονίζοντας πως οι πράξεις αυτές είναι τρομοκρατία.

«Τρομακτικές εικόνες. Γονείς να τρέχουν με τα παιδιά στις αγκαλιές τους», ανέφερε ο ανταποκριτής του Associated Press Mexico με την Rihanna να κάνει repost και να ποστάρει απλά την λέξη «Τρομοκρατία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

terrorism .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

Παρά το γεγονός πως δεν σχολίασε περαιτέρω, μέσα σε λίγη ώρα μαζεύτηκαν 28 χιλιάδες σχόλια από τους followers της, ανάμεσά τους και η Bella Hadid, ενώ στην πλειοψηφία τους συμφωνούσαν με την Rihanna.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που η Rihanna σχολιάζει με αρνητικό τρόπο τον Trump (έστω και έμμεσα) και την πολιτική του καθώς έχει ήδη απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια της στις εκδηλώσεις του Πλανητάρχη.