Μπορεί η Ελισάβετ να επιλέξει τον διάδοχό της;

Ή αλλιώς, θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος αυτός που θα ανέβει στον θρόνο;



Η Βασίλισσα Ελισάβετ σκέφτεται σοβαρά να παραιτηθεί από τον θρόνο της καθώς τα χρόνια έχουν αρχίσει και την «βαραίνουν», ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της διαδοχής της, τουλάχιστον για το κοινό.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Πρίγκιπας William θα είναι εκείνος που θα καθίσει στον θρόνο, με την Ελισάβετ να τον χρήζει διάδοχό της έναντι του Κάρολου, καθώς είναι εντελώς απογοητευμένη από τον τρόπο συμπεριφοράς του.

Υπάρχει όμως κάτι που το κοινό δεν γνωρίζει και φέρνει στην δημοσιότητα το Cheat Sheet, το οποίο έψαξε την υπόθεση, ξεκαθαρίζοντας ποιος θα είναι τελικά ο διάδοχος της Ελισάβετ στον θρόνο.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, ακόμη και η ίδια η Βασίλισσα δεν έχει δικαίωμα να το παρακάμψει και είναι υποχρεωμένη να το ακολουθήσει επακριβώς. Δηλαδή, δεν μπορεί να επιλέξει τον διάδοχό της και ο… κόσμος να έρθει ανάποδα, ο Κάρολος θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον διάδοχο του Κάρολου στον θρόνο, ο οποίος θα είναι ο Πρίγκιπας William και στη συνέχεια ο Πρίγκιπας Γεώργιος.

Δηλαδή, θα δούμε τον Κάρολο βασιλιά και την Camilla Parker… Βασίλισσα στο μέλλον!