O Tom Cruise παντρεύτηκε την Katie Holmes μετά από οντισιόν!

Με τις ευλογίες των Σαϊεντολόγων.



Εδώ και αρκετά χρόνια υπήρχε η φημολογία πως το ειδύλλιο και μετέπειτα γάμος του Tom Cruise με την Katie Holmes,έγινε μετά από υποδείξεις  της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε μετά τις αποκαλύψεις του βιβλίου The Underground Bunker.

Συγγραφέας του είναι ο Tony Ortega,ορκισμένος… εχθρός των Σαϊεντολόγων, ο οποίος εξασφάλισε την μαρτυρία πρώην μέλους, της Valerie Haney, για τον γάμο του Cruise με την Holmes  που έγινε με την συγκατάθεση της οργάνωσης.

Για αν φτάσουν όμως στην επιλογή της Holmes συστάθηκε ειδική επιτροπή (!) η οποία πέρασε από casting αρκετές κοπέλες, στην πλειοψηφία τους ανερχόμενες ηθοποιούς, ώστε να επιλεγεί η νέα σύντροφος του Tom Cruise.  Η διαδικασία αυτή έγινε το 2004 στο πλοίο Freewinds και η Holmes ήταν η «εκλεκτή».

Όλα αυτά φυσικά έρχονται και προστίθενται  στο «μαύρο» παρελθόν του γάμου του Cruise με την Holmes, καθώς μετά το διαζύγιό τους, εκείνη δεν έπαιξε ποτέ σε μεγάλη παραγωγή, ο Tom δεν έχει έρθει σε επαφή με την κόρη τους Suri εδώ και πέντε χρόνια ενώ υπογράφηκε συμβόλαιο ώστε να μην παντρευτεί η Katie μέχρι το 2019!