Η Diana δεν φορούσε ρούχα από έναν σχεδιαστή εξαιτίας του Κάρολου

Μια άγνωστη ιστορία μέσα από το Buckingham.



Η Πριγκίπισσα Diana γνώριζε από την πρώτη ημέρα του γάμου της, την σχέση του Πρίγκιπα Κάρολου με την Camilla Parker. Μια σχέση που έφτασε την «Lady D» σε σημείο  να μην φορά τα ρούχα ενός συγκεκριμένου σχεδιαστή!

Όπως αναφέρει το AOL, υπήρξε μια εποχή που η Diana αρνούνταν πεισματικά να φορέσει ρούχα Chanel. Όχι επειδή δεν τις άρεσαν οι δημιουργίες του γαλλικού οίκου μόδας αλλά επειδή τα αρχικά του οίκου (CC από το Coco Chanel) ήταν ακριβώς τα ίδια αρχικά της σχέσης της Camilla με τον Κάρολο (Charles στα αγγλικά).

Υπάρχει όμως και μια ακόμη θεωρία, την οποία δημοσιοποίησε το National Geographic σε μια μυστική συνέντευξη του 1991  που είχε παραχωρήσει η Diana. Σύμφωνα με αυτή η Diana δεν ήθελε να φορά Chanel επειδή η Camilla είχε κάνει δώρο στον Κάρολο ένα βραχιόλι του συγκεκριμένου οίκου.

Η… μανία της Diana με τα Chanel συνεχίστηκε και αφότου χώρισε  με τον Κάρολο καθώς σε επίσκεψή της στην Αυστραλία, αρνήθηκε να φορέσει τα ψηλοτάκουνα που της έδωσε ο ενδυματολόγος, Jayson Brundson, επειδή είχαν το διπλό C!