dot: Η καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου επιστρέφει

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλους, μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων, συναντιούνται στο ανανεωμένο τους loft και παρουσιάζουν όλα αυτά που δίνουν νόημα στα Σαββατοκύριακά μας.
dot: Η καλύτερη παρέα του Σαββατοκύριακου επιστρέφει



Η Νάνσυ και ο Θανάσης επιστρέφουν με διάσημους καλεσμένους, τσάμπα συμβουλές ζωής και πολλά ακόμη!

8 & 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ο Σταμάτης Κραουνάκης κάθεται στον καναπέ του dot. και μιλάει με αυτοσαρκασμό για όλα. Η καθημερινότητά του, η σχέση που έχει σήμερα με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, οι συνεργασίες που ετοιμάζει με τον Γιάννη Πάριο και την Άννα Βίσση, τα κιλά του και οι συχνές διαμάχες του με δημόσια πρόσωπα. 

Ακόμη,

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου δίνει απρόβλεπτες τζάμπα συμβουλές ζωής. Η Νάντια Μπουλέ και οι διάσημες φίλες της περιγράφουν τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς τους. Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη  μας μιλάει για όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια στριφτή πίτα με πουρέ πατάτας και η Μαρίνα Χρονά μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη εξηγεί στη Νάνσυ και τον Θανάση γιατί οι άντρες την οδήγησαν στον ψυχολόγο. Ακόμα, μιλάει με χιούμορ για τις σχέσεις της, για την εικόνα της που στο παρελθόν δεν της άρεσε καθόλου και για τον sexy εαυτό της.

Ακόμη,

Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ένα εναλλακτικό κοτόπουλο για τα Χριστούγεννα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος  φτιάχνει μια βιβλιοθήκη σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τέλος, δοκιμάζουμε το πιο τέλειο office look με την Βιργινία Δικαιούλια και επιλέγουμε τα κατάλληλα δώρα για τους φίλους και την οικογένειά μας, λίγο πριν τις γιορτές.

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:20, στον ΣΚΑΪ

Σαββατοκύριακο σημαίνει DOT.

Dream it. Do it!