Παραιτήθηκε από την παρουσίαση των Oscar ο Kevin Hart

Μόλις 24 ώρες κράτησε ο ενθουσιασμός για τον διάσημο κωμικό!
Παραιτήθηκε από την παρουσίαση των Oscar ο Kevin Hart



Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, ο Kevin Hart ανακοίνωσε πως θα είναι ο φετινός παρουσιαστής της 91ης τελετής των Oscar ωστόσο η χαρά του κράτησε μόλις 24 ώρες!

Λίγο μετά την ανακοίνωση, μια σειρά από ομοφοβικά tweets που είχε κάνει ο γνωστός κωμικός στο παρελθόν ήρθαν στην δημοσιότητα και η Ακαδημία έδωσε στον Hart ένα πάρα πολύ απλό τελεσίγραφο: Ή ζητάει συγγνώμη για τα tweets ή θα αποτελέσει παρελθόν πριν καν γίνει... παρών!

Ο Hart αποφάσισε λοιπόν να παραιτηθεί και πλέον ο Jimmy Kimmel μοιάζει να είναι ο μοναδικός δρόμος για την παρουσίαση. Από την πλευρά του ο Hart ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα που ανέφερε χαρακτηριστικά: "Επέλεξα να παραιτηθώ και να μην παρουσιάσω τη φετινή τελετή των 'Οσκαρ ... και αυτό γιατί δεν θέλω να αποσπάσω την προσοχή από μια βραδιά στην οποία θα μπορούσαν να τιμηθούν τόσοι πολλοί καταπληκτικοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από την κοινότητα των ΛΟΑΤ για τα σκληρά λόγια που είχα πει κατά το παρελθόν".

Κάπως έτσι η Ακαδημία κατάφερε νωρίς-νωρίς να διώξει τα "σύννεφα" που πήγαν να μαζευτούν ενώ από την άλλη ο Hart θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα πως θα είναι για καιρό στα πρωτοσέλιδα των tabloids για λάθος λόγους...