Έφτασε το trailer του Avengers: Endgame και όλες οι απορίες μας λύνονται

To πολυαναμενόμενο trailer της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!
Έφτασε το trailer του Avengers: Endgame και όλες οι απορίες μας λύνονται



Το περιμέναμε,η Marvel μας είχε στην αναμονή αλλά επιτέλους έφτασε! Το νέο trailer των Avengers ήρθε και με τίτλο Endgame, η περιπέτεια των Εκδικητών της Marvel φτάνει στο τέλος της...

Στην προηγούμενη ταινία είχαμε μείνει στο σημείο όπου ο Thanos πρόλαβε και χτύπησε τα δάχτυλά του έχοντας συγκεντρώσει όλες τις Infintiy Stones με αποτέλεσμα το 50% των οργανισμών του σύμπαντος να γίνουν στάχτη, ανάμσά τους και πολλοί από τους Εκδικητές.

Στο trailer βλέπουμε τον Tony Stark (Robert Downey Jr.) σε ένα διαστημόπλοιο να βιντεοσκοπεί μήνυμα προς όποιον τον βρει καθώς του έχουν τελειώσει οι προμήθειες και περιπλανιέται στο διάστημα μετά την μάχη του με τον Thanos στον Τιτάνα. Στην συνέχεια βλέπουμε όσους Εκδικητές απέμειναν να είναι σε κάκιστη κατάσταση ενώ ο Thanos πλέον απολαμβάνει την ζωή μετά το... έργο του!

Τέλος, βλέπουμε τον Hawkey και τον Ant-Man, οι οποίο δεν είχαν εμφανιστεί ενώ η ατάκα της Black Widow (Scarlett Johansson) στον Captain America (Chris Evans) μαρτυρά πως υπάρχει λύση για να αναστραφεί η κατάσταση.

Bonus: Δεν εμφανίζεται ΠΟΥΘΕΝΑ η Captain Marvel!

Δείτε το trailer: