Η Jennifer Aniston περιμένει τον έρωτα ξανά

Λίγο πριν τα 50 και μετά από δυο διαζύγια, δεν το βάζει κάτω.
Η Jennifer Aniston περιμένει τον έρωτα ξανά



Δεν έχει περάσει ακόμα ένας χρόνος από το δεύτερο διαζύγιό της, ωστόσο η Jennifer Aniston παραμένει το ίδιο αθεράπευτα ρομαντική καθώς σε συνέντευξή της, ξεκαθάρισε πως περιμένει πως και πως για να ερωτευτεί ξανά.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, της έχουν χρεώσει σχέσεις με τον Paul Rudd, τον John Meyer και εκ νέου επανασύνδεση με τον Brad Pitt (!) ωστόσο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle αποκάλυψε πως τα διαζύγια δεν την πτόησαν.

«Δεν νιώθω κανένα κενό μετά τα διαζύγιά μου. Οι γάμοι μου ήταν επιτυχημένοι κατά την άποψή μου. Όταν τελείωσαν, τελείωσαν από δικές μας επιλογές που μας έκαναν χαρούμενους και πολλές φορές η ευτυχία έρχεται μέσα από συμβιβασμούς. Περιμένω να ερωτευτώ ξανά», σχολίασε η Aniston.

To διαζύγιό της με τον Justin Theroux ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες με την κύρια αιτία να είναι το γεγονός πως η Aniston δεν είχε καμία διάθεση για την δημιουργία οικογένειας σε αντίθεση με τον πρώην σύντροφό της.

Αυτή την περίοδο πάντως  η Aniston είναι απασχολημένη με το promotion της νέας της ταινίας, Dumplin, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω Netflix.