Κατερίνα Γερονικολού στο DownTown: Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου

Τι δήλωνει για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα Χτυποκάρδια στο Θρανίο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Ντάνο;
Κατερίνα Γερονικολού στο DownTown: Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου



Το 2018 η Κατερίνα Γερονικολού έγινε το αγαπημένο κορίτσι των εξωφύλλων. Η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η απόφασή της να παίξει τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στα Χτυποκάρδια στο Θρανίο και φυσικά το Τατουάζ ήταν αρκετά για να ξεκινήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις για εκείνη, τις επιλογές της και να την κάνουν περιζήτητη. Και τελικά τα κατάφερε.

Από τον Πάνο Ζόγκα

Φωτογραφίες Κοσμάς Κουμιανός

Make-up/Hair Styling Θάνος Βογιατζής

Styling Φιλίτσα Νικολαΐδη

Μετά από δύο ώρες μαζί της αντιλαμβάνεσαι ότι η Κατερίνα είναι ένα γενναίο κορίτσι, κάτι παραπάνω από τολμηρό και αποφασιστικό, από αυτά που μπήκαν στον μαγικό κόσμο της showbiz και έχουν τις δυνατότητες να μείνουν για καιρό - καθώς και την προθυμία να δουλέψουν σκληρά για αυτό. Μιλάει καθαρά, με ζεστασιά, συχνά τα μάτια της λαμπιρίζουν. Καθόμαστε σε ένα καφέ στον Χολαργό και έχει μια περίεργη ενέργεια που τακτοποιεί τα πάντα.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στο DownTown:

Ο Γιάννης τι σου είπε το βράδυ της πρεμιέρας;

Ο Γιάννης ήταν στενοχωρημένος και ανήσυχος επειδή είχε δει την παράσταση πολλές φορές σε πρόβες και την είχε δει και την Κυριακή πριν από την επίσημη, όπου επικρατούσε χαρούμενο κλίμα, με χειροκροτήματα και γέλια. Ξαφνικά με την παγωμάρα της επίσημης ένιωσε την αγωνία μου και έσπευσε να σταθεί δίπλα μου.

Γιατί, δεν το ήξερε αυτό για τον χώρο σας; Συνήθως όλες οι επίσημες έτσι είναι. Εχθρικές.

Δεν είναι αυτό. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλά σχόλια και έχει δεχτεί διάφορες επιθέσεις. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον Λάκη Λαζόπουλο, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τον ρόλο, με το έργο, με εμένα, με το ότι κάνουμε επιτυχία. Θέλω να σου πω πως υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα στα οποία ο καθένας μπορεί να εστιάσει και να κάνει επίθεση. Εγώ δεν το είχα ξανααισθανθεί, αλλά νομίζω ότι με έκανε πιο δυνατή.

Εκτός από εκείνο το βράδυ, με τον Γιάννη πώς είσαστε;

Νομίζω ότι όλα είναι τέλεια. Είμαστε μαζί αρκετό διάστημα για να καταλάβω ότι είναι πολύ σημαντική σχέση για εμένα στη ζωή μου. Δεν είναι ακόμα μία σχέση ο Γιάννης. Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Έτσι νομίζω. Και αυτό μου αρέσει.

Συγκατοικείτε;

Όχι όλες τις μέρες. Κάποιες. Δηλαδή ο καθένας έχει και το δικό του σπίτι.

Γιατί, μπορεί να τσακωθείτε;

Δεν είμαστε ακόμα σε αυτή τη φάση, αλήθεια σου λέω.

Δεν τσακώνεστε;

Όχι, όχι. Ενώ είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι, δεν είμαστε σε φάση που τσακωνόμαστε. Είμαστε στην πρώτη φάση. Δεν τσακωνόμαστε ακόμα.

Τι έχει ο Γιάννης που τον κάνει να ξεχωρίζει;

Είναι μετρημένος. Και αυτό ως επίθετο ακούγεται λίγο ξενέρωτο, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι κατ’ αρχάς ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, συγκεντρώνει πάρα πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα είναι προσγειωμένος και δοτικός. Όλα αυτά νομίζω ότι τον κάνουν σχεδόν σπάνιο είδος.

Είσαι πρωταγωνίστρια στο θέατρο, έχεις τον άντρα που θέλεις, παίζεις στο Τατουάζ. Τα έχεις με τον Ντάνο εκεί.

Ναι.

Πώς ήταν η σχέση σας επαγγελματικά;

Πολύ καλή. Νομίζω, είναι πολύ αληθινή σχέση. Είναι πολύ τίμια σχέση. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος, ξέρει τα όριά του και τις ικανότητές του, αλλά και μέχρι πού μπορεί να φτάσει και μπορεί να αντεπεξέλθει.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στο DownTown που κυκλοφορεί