H Angelina Jolie κακολογεί τον Brad Pitt στα παιδιά τους

Όχι και η καλύτερη συμπεριφορά από την 43χρονη superstar!
H Angelina Jolie κακολογεί τον Brad Pitt στα παιδιά τους



Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt κατάφεραν να αποφύγουν μια επεισοδιακή δίκη για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους στο παρά… πέντε, ωστόσο το σήριαλ δεν λέει να τελειώσει καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως προσπαθεί να τα απομακρύνει από τον πρώην σύζυγό της.

Πώς; Όπως αναφέρει το Us Weekly, σε κάθε ευκαιρία κακολογεί τον Pitt στα παιδιά τους και συγκεκριμένα στον 15χρονο Pax, στον οποίο έχει πει ότι ο Brad δεν ήθελε ποτέ να τον υιοθετήσουν!

Bitter: Angelina Jolie 'told son Pax that Brad Pitt never wanted to adopt him' during their bitter divorce, according to a new report

«Έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην σχέση του Pax με τον Brad με όσα του λέει. Ο Brad φυσικά δεν δέχεται τίποτα από όσα έχει πει στον Pax», ανέφερε πηγή κοντά στον Pitt ενώ το ρεπορτάζ σημειώνει πως η ανησυχία του Brad είχε να κάνει με το γεγονός πως εκείνη την περίοδο είχε γεννηθεί και η Shiloh.

«Ο Pax με έχει περισσότερη ανάγκη από ότι η Shiloh», ανέφερε η Jolie και η ίδια πηγή υποστηρίζει πως παραλίγο να έρθει το διαζύγιο τότε καθώς η διαφωνία έμοιαζε ικανή να φέρει το τέλος.

Το τέλος ωστόσο ήρθε δυο χρόνια αργότερα και πάλι με αφορμή κάποιο από τα παιδιά καθώς η διαφωνία του Maddox, του μεγαλύτερου γιου, με τον Brad, ήταν εκείνη που έφερε το διαζύγιο.

Οι σχέσεις πάντως του Pitt με τα έξι παιδιά τους παραμένει εξαιρετική.