Νέες κατηγορίες παιδεραστίας κατά του Michael Jackson!

Μπορεί ο βασιλιάς της pop να μην είναι στη ζωή, ωστόσο οι δυσάρεστες αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη.
Νέες κατηγορίες παιδεραστίας κατά του Michael Jackson!Η ζωή του Michael Jackson είχε τα πάντα. Φήμη, χρήματα και σκάνδαλα. Το τελευταίο συνεχίζει να μας απασχολεί ακόμη και μετά τον θάνατό του καθώς ένα ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει δυο ακόμη θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον MJ.

Στο φεστιβαλ κινηματογράφου Sundance, θα προβληθεί το πολυαναμενόμενο Leaving Neverland, το οποίο είναι ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Jackson αλλά και σε όσα συνέβαιναν στο ράντσο του, ερευνώντας την ιστορία δυο ανδρών που δηλώνουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον MJ.

Όπως σημειώνεται στη σύνοψη του ντοκιμαντέρ: "Στο απόγειο της φήμης του, ο Michael Jackson ξεκίνησε μία μακροχρόνια σχέση με δύο αγόρια ηλικίας 7 και 10 ετών, και τις οικογένειές τους. Τώρα στα 30 τους, εξιστορούν πώς κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Jackson και πώς το αντιμετώπισαν μετά από χρόνια".

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο ορκισμένος πολέμιος της παιδοφιλίας, Dan Reed, που στο παρελθόν είχε κάνει και άλλα ντοκιμαντέρ με θεματολογία την κακοποίηση ανηλίκων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.