Περιμένοντας το Game of Thrones

Το HBO ανακοίνωσε ότι η θρυλική σειρά επιστρέφει τον Απρίλιο.



Το πολυαναμενόμενο τελευταίο season της επικής σειράς έχει κλείσει ραντεβού με τους πολυπληθείς του fans τον Απρίλιο. Το πρώτο trailer που ήδη κυκλοφόρησε δείχνει τη Sansa Stark να συναντιέται για πρώτη φορά με την Daenerys Targaryan και να την υποδέχεται στο Winterfell ως βασίλισσα τουWesteros – το οποίο μάς κάνει να αναρωτιόμαστε τι είδους εξέλιξη να έχει η σχέση της μητέρας των δράκων με τον John Snow, και πότε κι αν θα μάθουν ότι στην πραγματικότητα είναι συγγενείς.

 

Κι ενώ μετράμε τις μέρες μέχρι τον Απρίλιο, ο CEO του HBO, Richard Pleper, ρίχνει μερικές ακόμα σταγόνες στο ποτήρι της ανυπομονησίας μας, ανακοινώνοντας ότι είδε ήδη και τα έξι επεισόδια του τελευταίου κύκλου και ότι έμεινε έκπλητος από την πλοκή και το αποτέλεσμα. Πρόσθεσε επίσης ότι κάθε ένα από τα επεισόδια ήταν σαν ταινία και μάλιστα αριστουργηματική, Λογικό, αφού κάθε επεισόδιο θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και είναι δεδομένο ότι θα είναι υπερθέαμα.

 

Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που έμειναν να αιωρούνται στο τέλος του προηγούμενου κύκλου; Θα καλυφθούν όλες μας οι απορίες ή όταν τελικά δούμε και την τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου θα θέλουμε να μάθουμε κι άλλα; Ο Απρίλιος δεν αργεί.