Call my Αgent: Ο πραγματικός ατζέντης πίσω από τη σειρά του Netflix

7 άγνωστα facts για την σειρά που έδειξε την εύθραυστη πλευρά των celebrities.



Αν παρακολουθείς με μανία τη σειρά Call my Agent του Netflix, τότε σίγουρα αναρωτιέσαι πώς γίνεται να αποτυπώνεται με τέτοιο ρεαλισμό η υστερία του γραφείου και η εύθραυστη πλευρά της showbiz. Παρακάτω, μερικά άγνωστα facts και trivia που θα σου λύσουν τις απορίες.

1. Όλοι οι ηθοποιοί που στη σειρά και εκπροσωπούνται από την εταιρία ASK είναι πραγματικοί Γάλλοι celebrities και υποδύονται τους εαυτούς τους. Δηλαδή, η Cécile de France υποδύεται τη Cécile de France κ.ο.κ.

2. Περίπου 30 Γάλλοι star αρνήθηκαν να κάνουν guest εμφάνιση στην πρώτη σεζόν της σειράς, ανάμεσά τους και η Sophie Marceau, ο Gérard Jugnot και η Laetitia Casta.

3. O παραγωγός του «Call my agent» Dominique Besnehard για 20 χρόνια ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ατζέντηδες στη Γαλλία και την εταιρία Artmedia, ενώ συνεργαζόταν με πολλούς από τους celebrities που εμφανίζονται στη σειρά.

4. Αρχικά, η σειρά θα λεγόταν «10, Avenue George V» όπου στεγαζόταν η πραγματική Artmedia αλλά θεωρήθηκε ότι κανείς από τους τηλεθεατές δεν θα το καταλάβαινε. Πάντως, στη σειρά, η ανταγωνιστική εταιρία λέγεται Starmedia και μάλλον πρόκειται για ένα inside joke.

5. Ο Louis-Do de Lencquesaing αρνήθηκε τον ρόλο του Mathias Barneville και κάπως έτσι δόθηκε στον Thibault de Montalembert.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ah Joséphine Karlson, c’est pas gagné #engrenages #saison7 @audreyfleurotofficiel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis-Do de Lencquesaing (@louisdodelencquesaing) στις

6. Στην 3η σεζόν, η Monica Bellucci πηγαίνει σε ένα party undercover χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Chantal». Η επιλογή του ονόματος δεν είναι τυχαία αφού πρόκειται για τον όνομα του χαρακτήρα της στην ταινία «Under Suspicion» που προβλήθηκε το 2000.

7. Υποτίθεται πως η εταιρία ASK βρίσκεται στην οδό Saint-Honoré 149, κοντά στο μουσείο του Λούβρου, όμως στην πραγματικότητα οι σκηνές του γραφείου γυρίζονται σε studio στην περιοχή Aubervilliers.