Πού κάνουν shopping οι επώνυμοι;

Βγήκαμε για ψώνια με τέσσερις γνωστούς Αθηναίους.



Η fashion blogger επιλέγει Mourtzi!

Η αγαπημένη fashion blogger Έλενα Γαλύφα βρέθηκε στα καταστήματα Mourtzi και επέλεξε παπούτσια από την τεράστια συλλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Ο Αντώνης Λουδάρος στο κοσμηματοπωλείο Michas

 

Αντώνης Λουδάρος - Άρης Μίχας

Στο κοσμηματοπωλείο Michas στην Κηφισιά συνάτνησε ο φακός τον αγαπημένο ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο με τον κοσμηματοπώλη Άρη Μίχα.Το πάθος του για το κόσμημα και το ρολόι καθώς και η 20ετή πείρα του τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή κοσμημάτων αποτελούν προνόμοιο της υπεροχής του στον κόσμο της χρυσοχοϊας και της υψηλής ωρολογοποιϊας.

Η Νόνη Δούνια για αγορές στη MAT Fashion

Η Νόνη Δούνια βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι, όπου πραγματοποίησε τις αγορές της στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων MAT Fashion.Η MAT Fashion δημιουργεί μόδα που κλέβει τις εντυπώσεις, ανατρέποντας συνεχώς τα δεδομένα της γυναικείας καθημερινής εμφάνισης. To σχεδιαστικό team της MAT δημιουργεί με βάση την αρχή του mix & match, εμπνέεται από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πειραματίζεται με πρωτοποριακά υλικά και υπογράφει συλλογές που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν και να φαίνονται μοναδικές.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο Wonder’s Shoes

Η Χριστίνα Αλεξανιάν διαλέγει παπούτσια Wonder’s Shoes για τις χειμερινές της εμφανίσιες.