You: Όλα όσα ξέρουμε για τη Season 2

Spoiler Alert! Τι θα γίνει με την Beck και τον Dr, Nicky και πού θα μετακομίσει ο Joe;



Με ανατροπές και πολλά ερωτηματικά έκλεισε ο πρώτος κύκλος της σειράς You.  Και μπορεί η ημερομηνία της 2ης σεζόν να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα hints για όσα θα συμβούν στο μέλλον της ζωής του ψυχοπαθή αλλά και ρομαντικού stalker Joe. Προσοχή, ακολουθούν spoiler.

1. H 2η σεζόν γυρίζεται στο Λος Άντζελες. O Joe μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο L.A. και αρχικά δεν τρελαίνεται με την ιδέα. Εκεί, βέβαια, βρίσκεται και ο Paco με την μητέρα του Claudia οπότε λογικά θα δούμε το reunion τους.

2. Η Beck πέθανε στα αλήθεια και δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δεύτερη season. «Δυστυχώς, δεν θα συνεχίσω το ταξίδι μου με τον Penn Badgley. Δυστυχώς, η γυναίκα δεν κερδίζει στο τέλος. Έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση».  Η εμφάνιση της Candace, βέβαια, στο φινάλε της σεζόν μάταια έκανε τους fan να ελπίζουν ότι ο Joe δεν σκοτώνει τις γυναίκες που αγαπάει, άρα η Beck είναι ζωντανή.

3. Ευτυχώς, δεν ξεμπερδέψαμε με τον Dr. Nicky. Ο sexy ψυχολόγος John Stamos βρίσκεται στη φυλακή  καθώς όλοι νομίζουν ότι σκότωσε την Beck. Οι δημιουργοί, δεν επιβεβαιώνουν, ούτε αποκλείουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του αλλά λένε πως αν ο Dr. Nicky βγει από τη φυλακή, ο Joe θα βρει μπελάδες.

4. Ο ιδιωτικός ερευνητής που εξιχνιάζει την υποτιθέμενη αυτοκτονία της Peach Salinger συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά του. Και μην ξεχνάμε ότι ο Joe έχει αφήσει το DNA του στο σπίτι του εγκλήματος.

5. Η δεύτερη σεζόν θα εστιάσει στο παρελθόν του Joe. Tα flashback για τη σχέση του Joe με τον σκληρό κηδεμόνα του και ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου θα συνεχίσουν και έτσι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το  background του.

 

Tags: