Στέφανος Τσιτσιπάς: 9 πράγματα που δεν ήξερες για τον Έλληνα τενίστα

Ήξερες ότι είναι vlogger, ότι έχει ύψος 1.93 και ότι γεννήθηκε με το χέρι ψηλά σα να παίζει τένις;



Πόσα νομίζεις ότι ξέρεις για τον τενίστα που έχει τρελάνει τους Έλληνες; Παρακάτω 9 πληροφορίες που δεν γνώριζες για εκείνον.

1. Γεννήθηκε στις 12/8/1998 και είναι Λέων στο ζώδιο.  

2. Έχει ύψος 1,93 cm και είναι 83 κιλά.

3. Είναι ο πρωτότοκος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του. O Πέτρος, ο Παύλος και η Ελισάβετ είναι τα μικρότερα αδέρφια του. Τον Παύλο τον φωνάζουν Brad Pitt.

4. Παρακολουθεί μαθήματα φωτογραφίας και ελπίζει κάποια μέρα αυτό να γίνει η δεύτερη δουλειά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Out of focus.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

5. Έχει για γούρι ένα κολιέ που αγόρασε σε ένα ταξίδι που έκανε πέρυσι μόνος του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

6. Πριν από τέσσερα χρόνια παραλίγο να χάσει τη ζωή του από πνιγμό στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας του Απόστολος που είναι και ο προπονητής του, τού έσωσε τη ζωή.

7. Τρέχει στο YouTube ένα ταξιδιωτικό vlog.  «Ξεκίνησα το vlog επειδή μου αρέσει να δείχνω στον κόσμο όλα όσα βιώνω στα ταξίδια μου. Είχε μεγάλη ανταπόκριση και έτσι εξελίχθηκε σε ένα πολύ ενδιαφέρον χόμπι για μένα. Και ντοκιμαντέρ μου αρέσει να φτιάχνω. Θέλω, επίσης, να ξεκινήσω ένα podcast στο Apple Music και το Spotify που θα λέγεται "A Greek abroad". Θα μιλάω για διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στα tours και ίσως να έχω και guests από άλλους τενίστες» είχε δηλώσει στη LIFO.

8. Θέλει κάποια στιγμή το όνομά του να μπει στο Hall of Fame.

9. H μητέρα του Στέφανου Apostoli-Salnikova (που είναι Ρωσίδα τενίστρια) έχει πει σε συνέντευξή της στους New York Times πως όταν ο Στέφανος γεννήθηκε βγήκε με το χέρι ψηλά, σαν τενίστας.