Τα τελευταία tv news

Γρηγόρα up-dates σε ειδήσεις που γράφτηκαν για την tv



-Επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος με το Αλ Τσαντίρι στο Open Beyond. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη Τρίτη 26 Φεβρουαρίου. Απέναντι του θα έχει Survivor, Master Chef , Τατουάζ, και το Μη ψαρώνεις.

- Παρά τις φήμες ο Σκάι δεν είναι εκνευρισμένος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι σχέσεις τους είναι καλές και ποτέ δεν της έγινε καμία σύσταση για τις δηλώσεις τις στο περιοδικό people . Απλά η συνεργασία τους τελειώνει με το τέλος του My style rock και προς το παρών δεν υπάρχει κάποιο project να αξιοποιηθεί.

- Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το σήριαλ που πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα και ο Μάριος Αθανασίου « Ελεύθερη Σχέση» που έφτασε σε τέταρτο τηλεθέασης  0,6 % .

- Δευτέρα 4 του μήνα αναμένεται η πολυπόθητη και πολύ-αναμενόμενη πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα. Αν και ακούγεται ότι ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε αναβολή μιας βδομάδας.

 - Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν χθες ο Alpha διαψεύδει ότι κόβεται η μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Τι λέει» η οποία θα παραμείνει στο πρόγραμμα κανονικά μέχρι το τέλος της σαιζόν