Πού είδαμε τους επώνυμους αυτή την εβδομάδα;

Οι βραδινές έξοδοι και τα ταξίδια των celebrities.



Ο επιτυχημένος θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ, παρακολούθησε μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Μέμο Μπεγνή σε ένα μοναδικό μουσικό οδοιπορικό. Μετά το τέλος του act ο Γιάννης Κεντ και η Νατάσσα Θεοδωρίδου φωτογραφήθηκαν με την Πέμυ Ζούνη.

Ο επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης της Zela Aviation σε βραδινή έξοδο

Ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης με στην σύζυγο του Ζέλα, συνάντησαν την καλή τους φίλη Πάολα Παύλου σε μία μοναδική βραδιά. Η Zela Aviation συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα αερομεταφορέων και ταξιδιωτικών πρακτόρων σε όλο τον κόσμο για την παροχή αεροπορικών λύσεων είτε είναι ACMI ή All Inclusive Charters, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη. www.zelaaviation.com

Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Γιώργο Ντάβλα στο Cash

Τo Cash στο Κεφαλάρι επισκέφτηκαν η Άννα Βίσση με τον αγαπημένο της φίλο Γιώργο Ντάβλα. Το μοναδικό στιγμιότυπο της συνάντησης τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Αννίτα Ναθαναήλ στο iRepair

Χρόνια φίλοι, χρόνια συνεργάτες και αιώνια πελάτες της iRepair! Και στην προσωπική μου ζωή αλλά και στις επαγγελματικές μου ανάγκες, η Αννίτα Ναθαναήλ και τα iRepair βρίσκονται πάντα δίπλα μου!

Η Νόνη Δούνια επισκέφτηκε για επαγγελματικούς σκοπούς την Κύπρο

Δούνια - Βάσσος Κοιλάνης (General Manager Mediterranean Beach Hotel)

Το πολυτελές ξενοδοχείο Mediterranean Beach Hotel στην πόλη της Λεμεσού, επισκέφτηκε η Νόνη Δούνια για επαγγελματικούς σκοπούς. Εκεί φωτογραφήθηκε με τον General Manager του ξενοδοχείου Βάσσο Κοιλάνη. Το Mediterranean Beach Hotel βρίσκεται σε μία φανταστική αμμώδη παραλία της Λεμεσού και προσφέρει τις πολυτελείς υπηρεσίες του και δωμάτια υψηλών προδιαγραφών με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Ο Χάρης Ντάβλας της Davlas & PaRtners στο παλάτι της Σερβίας

Πρίγκιπας Dushan της Σερβίας - Πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας - Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας - Πρίγκιπας Michael της Σερβίας - Χάρης Ντάβλας

Ο Χάρης Ντάβλας επισκέφτηκε το παλάτι του Βελιγραδίου, όπου και συνάντησε τη Βασιλική Οικογένεια της Σερβίας. Σκοπός της επαγγελματικής του επίσκεψης, ήταν η διοργάνωση του επερχόμενου πριγκιπικού γάμου της οικογένειας Karajorjevic, την οποία έχει αναλάβει η εταιρία Davlas & PaRtners.