Back to 00s: Οι σειρές που επιστρέφουν στην tv

Πόσο πραγματικό είναι το μεγάλο comeback του Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς;



Στιγμές νοσταλγίας θα ζήσουν οι τηλεθεατέςαφού τρεις από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφουν.

Το «Καφέ της Χαράς» θα γίνει κατά 99,9% σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα. Δημοσιεύματα λένε πως ο Ant1 θα γιορτάσει τα 30 του χρόνια με περίπου 10 νέα επεισόδια και ότι στο cast σίγουρα θα συμμετέχουν Ρένια Λουιζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Τζόυς Ευείδη.

Τα γυρίσματα του «Λόγω Τιμής» ξεκινούν μέσα στον Μάρτιο ενώ η σειρά θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ από τον Σεπτέμβρη με τους ίδιους φυσικά πρωταγωνιστές.

Τελευταία προσθήκη είναι το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς» για το οποίο κυκλοφόρησε teaser από τον πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο χωρίς όμως να δοθούν επιπλέον πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποια θρυλική τηλεοπτική επιστροφή, καθώς ο Θοδωρής Αθερίδης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα γυρίσουν κάποια τρίλεπτα επεισόδια για το branding κινητής τηλεφωνίας.

To «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου που ουσιαστικά είναι η «10η Εντολή» προβάλλεται ήδη στο Open.  

Όσο για το remake της σειράς της Ελλάδος τα Παιδιά, μάλλον το ενδεχόμενο ναυάγησε αφού ο Γιάννης Μπέζος θεωρεί ότι τα remake των σειρών είναι σαν μνημόσυνα.