Οι βόλτες των celebrities αυτή την εβδομάδα

Πού τριγυρνούν οι διάσημοι όταν δεν τους βλέπουμε;



Λαμπερές παρουσίες στο φιλανθρωπικό γεύμα του ΜΑΝΑ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο  Ζάππειο Μέγαρο, την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, 230 γυναίκες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσαν  το παρών στο φιλανθρωπικό γεύμα που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΑΝΑ. Μία νέα πρωτοβουλία που παρέχει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού ή  κάποιας μορφής γυναικολογικό καρκίνο, βοηθώντας στην αποκατάστασή τους και την επανασύνδεσή τους με τον κανονικό ρυθμό ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου.

Καλεσμένες στην εκδήλωση, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης της Προέδρου του ΜΑΝΑ, κας Randa Ghandour και της Οργανωτικής Επιτροπής (κυρίες Houda Ghandour, Noura Ghandour, Αρετή Δαλακούρα, Ελίνα Σμπώκου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, Sophie Αξιωτιάδη) ήταν προσωπικότητες διεθνούς κύρους από την Αθήνα, τη Βηρυτό, το Παρίσι και το Λονδίνο, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  μοναδικές δημιουργίες της διεθνώς καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti σε μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας, όμοια με αυτή που παρουσίασε πριν από μερικές ημέρες στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, RANDAGHANDOUR, RANDABERRI

SOPHIE ΑΞΙΩΤΙΑΔΗ, NOURA GHANDOUR, RANDA GHANDOUR, HOUDA GHANDOUR, ΑΡΕΤΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

Πιο συγκεκριμένα, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη Συλλογή Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019 «Cirque des Couleurs». Η κύρια έμπνευση ήρθε από τον πολύχρωμο κόσμο αλλά και την αισιοδοξία του τσίρκου. Χρώματα όπως έντονο πορτοκαλί, παστέλ ροζ, φλογερό κόκκινο, rose indien, σιέλ και κίτρινο, πρωταγωνίστησαν δίπλα σε δημιουργίες από μεταξωτό ταφτά σε φλούο χρώματα, μεταξωτό τούλι που δημιουργεί ψευδαισθήσεις αλλά και φίνες δαντέλες που κάθε γυναίκα αγαπά. Χειροποίητα κρόσια από πολύτιμους λίθους αλλά και φτερά στρουθοκαμήλου χαρίζουν ονειρεμένη κίνηση, ενώ μια από τις πιο σημαντικές παρακαταθήκες του Οίκου που από το 1906 δημιουργεί μόδα στην Ελλάδα, το χειροποίητο κέντημα, τούτη τη σεζόν βρίσκει εφαρμογή σε μακριά φορέματα, catsuits αλλά και mini δημιουργίες με leggings.

ΤΖΟΣΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ,ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΥΤΑΡΕΛΗ

ΝΤΕΠΗ ΓΡΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΜΑΡΙ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΒΛΑΧΑΒΑ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΚΗ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

To make up των μοντέλων επιμελήθηκε η MAC με την MAC make up artist Μαρία Νικολουδάκη, τα μαλλιά ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και Τέλης Κίκερης Hair & Beauty. O Tsakiris Mallas προσέφερε τον καμβά για να δημιουργήσει η Σίλια Κριθαριώτη τα παπούτσια στα χρώματα της Συλλογής.

Παράλληλα, με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του ΜΑΝΑ, κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης, διοργανώθηκε δημοπρασία με 12 κούκλες – έργα τέχνης, τις οποίες φιλοτέχνησαν διάσημοι οίκοι της Ελλάδας και του εξωτερικού (Anastasia Kessaris, Celia Kritharioti, Dolce & Gabbana France, Elie Saab, Grace Atelier Deluxe, IYC - The International Yacht Company, Louis Vuitton France, Lalaounis, Lito Fine Jewelry, Marina Raphael, Salt Water, Tsakiris Mallas).

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του έργου τουΜΑΝΑ με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας καθώς και η δημιουργία ενός δικτύου ευαισθητοποίησης που θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με καρκίνο στο να συνεχίσουν τη ζωή τους φυσιολογικά, κατά τη διάρκεια και μετά τη νόσο.

Ειδικότερα, για την κάλυψη αυτών των αναγκών, ο οργανισμός έχει δημιουργήσει το «Σπίτι του Μάνα», έναν ειδικά διαμορφωμένο ζεστό και φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ρηγίλλης 10, ο οποίος είναι εξοπλισμένος κατάλληλα έτσι ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να λάβει φροντίδα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις δικές της ξεχωριστές ανάγκες, δίπλα σε ειδικούς που θα τη συνδράμουν στα θέματα υγείας που την απασχολούν.

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΜΑΝΑ ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης: de Grisogono, Kessarisπου παρουσίασαν μια υπέροχη συλλογή High Jewellery ειδικά επιλεγμένη για την εκδήλωση, καθώςκαιSpanosSAJaguar-LandRover –οι καλεσμένες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τις εντυπωσιακές Jaguar E και F Pace, καθώς επίσης και τα Range Rover Velar και το brand new RR PluginHybrid. Χορηγόςτουcharityeventήταν καιο Ελβετικός οίκος καλλυντικώνLaPrairie που παρουσίασε τις 4 εικονικές συλλογές του μέσα από το «TalesofLuxury», δίνοντας βαρύτητα στη Συλλογή SkinCaviar και το νέο της λανσάρισμα SkinCaviarLuxeCream.Όλες οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό κόσμο της LaPrairie και να μυηθούν σε αυτόν και στο νέο, ανανεωμένο SkinCaviarLuxeCream.Χορηγοί ήταν επίσης οι εταιρείες TsakirisMallas, SaltWater, IYC (TheInternationalYachtCompany) καιDigiprint. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη σαμπάνια που έχει συνδέσει την επιτυχία και τη λάμψη με το όνομά της, Moet&Chandon, η οποία πιστή στην φιλανθρωπική της πρωτοβουλία «Toast for a Cause», προέτρεψε όλους να υψώσουν ένα ποτήρι σαμπάνια προς τιμήν του οργανισμού ΜΑΝΑ και της πολύτιμης δράσης του. Ειδικά για την εκδήλωση, προσφέρθηκε το cocktail που δημιουργήθηκε για τα GoldenGlobes 2019, ΤheMoetBelle.

Shopping Therapy στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ

Στο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ του Athens Metro Mall, ο Αντώνης Λουδάρος έκανε τις αγορές για το νέο του σπίτι, μαζί με την καλή του φίλη Ναταλία Δραγούμη.

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ δραστηριοποιείται, στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 1999, με την ποιότητα και την τιμή που φέρει η υπογραφή ΔΙΑΦΑΝΟ.

Τα καταστήματα της αλυσίδας ΔΙΑΦΑΝΟ, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 20.000 προϊόντα, διαθέτουν πληθώρα προτάσεων σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών για όλη την οικογένεια.

Η Άννα - Μαρία Ρογδάκη στο παγκόσμιο συνέδριο Wedding Planning του Dubai

Στο ξενοδοχείο Palazzo Versace Dubai, η designer της Diamond Events Άννα - Μαρία Ρογδάκη, ήταν καλεσμένη ομιλήτρια για το 6ο Παγκόσμιο Συνέδριο Wedding Planning. Η Diamond Events εκπροσώπησε την Ελλάδα, ανάμεσα στους 500 καλύτερους planners από όλο τον κόσμο. www.diamondevents.gr

Η Θάλεια Εξάρχου με τον Γιώργο Ντάβλα στο Κολωνάκι

Η Θάλεια Εξάρχου, γεννήθηκε στην Ελλάδα, όπου ζει και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος εδώ και 35 χρόνια. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα καταστήματα στον Ελλαδικό χώρο, όπου εκθέτει τις συλλογές της.Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και σε διεθνείς εκθέσεις. Με μεγάλη φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή επιλέγει τους πολύτιμους λίθους, που στη συνέχεια με γνώση, πάθος και την ποιότητα που τη διακρίνει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης.Εκείνο που χαρακτηρίζει τη δουλειά της και είναι η κεντρική ιδέα του σχεδιασμού της, είναι η διαχρονικότητα των κοσμημάτων της, η μοναδικότητα του κάθε αντικειμένου, η κλασσική ελληνική φόρμα σε μοντέρνα γραφή.

Η Εύη Αδάμ επισκέφτηκε τα Vivify

Σε μία σύντομη επίσκεψη της, στα κέντρα Aισθητικής Vivify, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την Εύη Αδάμ. Τα Vivify είναι κέντρα Aισθητικής και Aντιγήρανσης. Δημιουργήθηκαν με βάση τη σύγχρονη τάση παγκοσμίως, που θέλει την Επιστημονική Αισθητική να συνδυάζεται με την Κοσμετολογία. Η επιτυχία αυτή έχει δημιουργήσει δύο κλάδους, το VIVIFY the beauty lab που δραστηριοποιείται στο χώρο της επιστημονικής ομορφιάς και το VIVIFY Beauty Science, όπου θα βρείτε όλες τις σύγχρονες θεραπείες της κοσμητικής.

BEST WOMAN FRANCHISOR AWARD ΓΙΑ ΤΗΝ DOCA

Η Στέλλα Ντόκα στην απονομή των βραβείων

Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. www.docaofficial.com

Ο Άρης με την Χαρά Μίχα στο Λονδίνο

Ο γνωστός κοσμηματοπώλης Άρης Μίχας, βρέθηκε στο Λονδίνο με την σύζυγό του Χαρά, για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το πάθος τους για το κόσμημα και το ρολόι αποτελούν προνόμιο υπεροχής στον κόσμο της χρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας. Η άριστη ποιότητα και ο σεβασμός προς τον πελάτη είναι ορόσημο της καθημερινή τους πορείας στον χώρο.