Big Little Lies: Όλα όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, τότε το κλίμα ανάμεσα στη Celeste και την πεθερά της είναι λίγο βαρύ.



Αν είσαι φαν του Big Little Lies, τότε σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν οι παρακάτω πληροφορίες για τον νέο κύκλο επεισοδίων που συγκεντρώσαμε.

Η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2019.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης σεζόν Jean-Marc Vallée αντικαταστάθηκε από την Andrea Arnold (Transparent, I Love Dick).

Η Reese Witherspoon, η Nicole Kidman, η Zoë Kravitz, η Laura Dern και η Shailene Woodley θα παραμείνουν πρωταγωνίστριες της σειράς.

Αν κρίνουμε από της πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Celeste και η πεθερά της Meryl Streep τα λένε και το κλίμα μάλλον είναι λίγο βαρύ. Πάντως, σαν μητέρα του Perry θα έχει πολλές απορίες για τον θάνατο του γιου της.

Ίσως επιστρέψει ο Alexander Skarsgard. Οι συντελεστές δεν αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη συμμετοχή του αλλά οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει σαν flashback στους εφιάλτες της  Celeste.

H Renata θα αντιμετωπίσει προκλήσεις και προβλήματα στον γάμο της.

via GIPHY

Ένας sexy άντρας θα κάνει τη εμφάνισή του. Ο ηθοποιός Douglas Smith θα είναι ο συνάδελφος της Shailene Woddley και πολλά υποσχόμενος βιολόγος.

Όλο το cast θα λάβει σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς του. Για την ακρίβεια,η Witherspoon και η Kidman, που είναι και παραγωγοί του show θα βγάζουν ένα εκατομμύριο δολάρια σε κάθε επεισόδιο, ενώ πέρυσι έβγαζαν 250.0000 με 350.000 δολάρια.