Τα events της εβδομάδας που πέρασε

Πού κυκλοφορούν οι celebrities όταν δεν τους βλέπουμε;



Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πλούσια σε events. Πού διασκέδασαν οι διάσημοι;

H  Νίνα Λοτσάρη στο δημοφιλές εστιατόριο Cash της Κηφισιάς

Το νέο Cash Restaurant Bar, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τον Δεκέμβριο, φέρνοντας μαζί του πίσω αγαπημένες αναμνήσεις και ταυτόχρονα προσφέροντας μας μία σύνθεση εμπειριών, σε μία νέα ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης.

Ο ανανεωμένος χώρος του Cash υποδέχεται τον κόσμο στους δύο ορόφους του εμβληματικού νεοκλασικού στο Κεφαλάρι με ανανεωμένο ύφος και διάθεση. Στον πρώτο όροφο, μέσα από έναν εντυπωσιακό χώρο υποδοχής, εκεί όπου η ζεστή πολυτέλεια από το κόκκινο βελούδο συναντά τις ακτίνες φωτός των επιβλητικών πολυελέων, το κόκκινο δωμάτιο του εστιατορίου -Cash Red room- κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά, με επιρροές από την Ασιατική και Μεσογειακή γαστρονομική κουλτούρα, απογειώνει την ατμόσφαιρα. Ενώ οι επιλογές σε κρασί ή σαμπάνια από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  - wine & champagne room -  προσθέτουν ένα ακόμα μοναδικό στοιχείο στην εμπειρία Cash.

Αδάμ Τσαρούχης

Από το Cash Red room, δεν θα μπορούσε να λείπει η live μουσική, που παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το φαγητό και το ποτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι Cash Specials ζωντανές εμφανίσεις φιλοξενούν μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής.  Ανάμεσα στους αγαπημένους καλλιτέχνες,  η Νίνα Λοτσάρη, με την πολυδιάστατη φωνή της μετατρέπει τα βράδια της Πέμπτης και της Παρασκευής σε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι. Η ανεπανάληπτη εμφάνιση της, ξεσηκώνει τον κόσμο και ανεβάζει το κέφι με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο, παλιών και αγαπημένων σε όλους τραγουδιών, από Milva μέχρι Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η βραδιά live μουσικής με τη Νίνα Λοτσάρη, ανατρέπει την ατμόσφαιρα του Cash, ξεπερνώντας τα όρια ενός απλού εστιατορίου  & bar, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα διασκέδασης. Ενώ στο δεύτερος όροφο του Cash, για τους περισσότερο τολμηρούς, η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλες οι παραπάνω εικόνες, μαζί με φιλικά πρόσωπα, έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στους 2 ορόφους του νεοκλασικού. Η ανανεωμένη εποχή για τη διασκέδαση έχει σημάνει στα βόρεια της πόλης με το opening του νέου Cash Restaurant Bar και υπόσχεται να μας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 212100 4772, 6932 194422

Κοπή Πίτας του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης

Γιώργος Ντάβλας - Αλεξία Πάνου - Δημήτρης Μαμαδάς (Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Porto Palace)

Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαδιακή στην οποία ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο Λάζαρο Φαρσάκη και τον Γεν. Γραμματέα Νικολαΐδη Σπύρο, η πραγματοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης αυτήν την στιγμή στο χώρο του φαρμάκου, ύψους 10 εκατ. ευρώ για την δημιουργία και δεύτερης φαρμακαποθήκης-logistic center. Η κίνηση αυτή θα εδραιώσει την πρωτιά που αυτήν την στιγμή κατέχει ο ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης μιας και ο τζίρος του ξεπερνάει τα 195 εκατ. ευρώ.

Σπύρος Νικολαΐδης (Γεν. Γραμματέας ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης) - Λάζαρος Φαρσάκης (Πρόεδρος ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης)

Λάζαρος Φαρσάκης (Πρόεδρος ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης) - Απόστολος Τζιτζικώστας - Διονύσης Ευγενίδης (Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου) - Σπύρος Νικολαΐδης (Γεν. Γραμματέας ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης) - Ελένη Σαββίδου - Όλγα Βλάχου

Σπύρος Νικολαΐδης (Γεν. Γραμματέας ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης) - Λάζαρος Φαρσάκης (Πρόεδρος ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης)

Οι προσκεκλημένοι, μέτοχοι του συνεταιρισμού, απόλαυσαν ένα πραγματικό event για την πόλη. Συντροφιά τους ο Λευτέρης Πανταζής και ο Γιώργος Ντάβλας που κράτησαν το κέφι αμείωτο μέχρι αργά το βράδυ. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιόρτασε τα γενέθλια της στο Nikkei Peruvian Resto

Την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της, γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο που έγινε αγαπητή μέσα από το GNTM, επέλεξε το Nikkei στο Κολωνάκι, για να σβήσει την τούρτα των γενεθλίων της με καλούς φίλους. Το Nikkei συγκεντρώνει τις καλύτερες γεύσεις από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της Ιαπωνίας και τις συνδυάζει με την εκρηκτική περουβιανή γεύση. Nikkei Peruvian Resto Bar  Τηλ. 210 7239366

Ο Mattia Portioli στο περίπτερο της Espresse για την HO.RE.CA.

Έλλη Κουτέρη - Mattia Portioli - Νίκος Παππάς της Espresse

Το περίπτερο της Espresse και τον Νίκο Παππά, επισκέφτηκε ο Mattia Portioli στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan, για το καθιερωμένο ραντεβού στην HO.RE.CA. Από το 2004 η Espresse, είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του Οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI, καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ των κλάδων HO.RE.CA., OFFICE, HOME.

Γιώργος Ντάβλας - Βάσω Παρνασσά