H Irina Shayk έκανε unfollow τη Lady Gaga

Όλο το παρασκήνιο πριν την κοινή εμφάνιση με τον Bradley Cooper στα Oscar.



Όπως ήταν αναμενόμενο, το ‘’A Star is Born’’ κέρδισε το βραβείο ‘’Best Original Song’’ στα φετινά Oscar και η χημεία ανάμεσα στη Lady Gaga και το Bradley Cooper συζητήθηκε σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, η Irina Shayk είχε κάνει unfollow τη Lady Gaga πριν από το βράδυ της Κυριακής.

Η σύντροφος του Bradley Cooper είναι φανερά ενοχλημένη από τις φήμες που θέλουν τους δύο πρωταγωνιστές να έχουν σχέση, κάτι που δεν άφησε ωστόσο να φανεί κατά τη διάρκεια της τελετής. Όταν η Gaga ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο και εκείνη και ο Cooper τη χειροκρότησαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Το ίδιο συνέβη και όταν οι δύο πρωταγωνιστές τραγούδησαν μαζί το ‘’Shallow’’ και κατέκλυσαν από ρομαντισμό όλο το Dolby Theater.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει πηγή στην εφημερίδα ‘’δεν είναι πρώτη φορά που η Shayk πέφτει θύμα απιστίας, τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η σχέση της με τον Cristiano Ronaldo. Σε κάθε περίπτωση, το πασίγνωστο μοντέλο ήταν πολύ χαρούμενο για την επιτυχία της ταινίας και ήθελε πολύ να παρευρίσκεται στην τελετή βράβευσης’’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on