Keith Flint: Αυτοκτόνησε ο frontman των Prodigy

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσσεξ της Βρετανίας.



Σε ηλικία μόλις 49 ετών πέθανε ο θρυλικός frontman των The Prodigy, Keith Flint. Όπως μεταδίδουν τα ξένα media o Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας το πρωί της Δευτέρας. «Λάβαμε μία κλήση σχετικά με την υγεία ενός άνδρα σε μια διεύθυνση στο Brook Hill λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα. Όταν φτάσαμε στο σημείο ο 49χρονος άνδρας ήταν νεκρός. Ο θάνατός του δεν θεωρείται ύποπτος» δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Πριν από λίγο ο επίσημος λογαριασμός των Prodigy στο Instagram έγραψε ότι ο Flint αυτοκτόνησε. «Τα νέα είναι αληθινά, δεν το πιστέυω ότι το λέω αυτό αλλά ο αδερφός μας ο Keith αυτοκτόνησε το Σαββατοκύριακο. Είμαι σε τεράστιο σοκ, θυμωμένος, μπερδεμένος και συντετριμμένος RIP αδερφέ, Liam».  Την ανάρτηση υπογράφει ο Liam Paul Paris Howlett , συνιδρυτής του συγκροτήματος.

Οι Prodigy δημιουργήθηκαν το 1990 και θεωρούνται ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής. Έχουν πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, ενώ έχουν κερδίσει δύο βραβεία Brit Awards, 5 MTV Europe Music Awards, ενώ υπήρξαν δύο φορές και υποψήφιοι για βραβείο Grammy. O Keith Flint στην αρχή ήταν χορευτής της μπάντας αλλά κάποια στιγμή τα μέλη αποφάσισαν ότι του αξίζει η θέση του frontman.