Πώς ξυρίζονται στην Ιταλία;

Ζήσαμε την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος.Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 η Acqua di Parma παρουσίασε τη νέα σειρά ανδρικής φροντίδας του ιστορικού ιταλικού οίκου, προσκαλώντας δημοσιογράφους, ηθοποιούς, επιχειρηματίες και influencers στο Don Barber&Groom για να ζήσουν την ολοκληρωμένη εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος. Η νέα σειρά Barbiere αποτελεί την πεμπτουσία της ιταλικής ανδρικής περιποίησης, αφού πλαισιώνεται από προϊόντα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές μεθόδους του ξυρίσματος που έχουν επανασχεδιαστεί με μια σύγχρονη ματιά από την Acqua di Parma.

Αντίνοος Αλμπάνης

Γιάννης Σακελλαράκης, Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Κώστας Κοκκινάκης

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Οι καλεσμένοι γνώρισαν την παραδοσιακή ιταλική τέχνη του ξυρίσματος που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, ενώ αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Don Barber&Groom που χρησιμοποίησαν τις νέες φόρμουλες της Acqua di Parma, ακολουθώντας πιστά τα βήματα της αντρικής περιποίησης ανάλογα με τις ανάγκες τους: ξύρισμα, aftershave, φροντίδα μουσιού. Η νέα σειρά Barbiere της Acqua di Parma έδωσε την ευκαιρία στους κυρίους που παρευρέθηκαν να μυηθούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από δύο τελετουργίες grooming: το “Timeless Gentleman Shaving” με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το ξύρισμα, και το“Timeless Gentleman Beard Trim” με προϊόντα που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το μούσι.

Χάρης Ντάβλας, Χάρης Ψαρράκης

Γιώργος Παρίσης, Αποστόλης Γκόφας

Καίτη Παπαγιάννη, Γιώργος Ντάβλας, Μέμη Παπαγιάννη

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι εκλεκτοί καλεσμένοι απόλαυσαν δύο διαχρονικά serves, εμπνευσμένα από τα αρώματα και τις νότες των προϊόντων της Acqua di Parma, με βάση τα premium gin Tanqueray No. TEN και Tanqueray London Dry. Το εξαιρετικό gin Tanqueray, παράγεται από μικρές παρτίδες φρέσκων εσπεριδοειδών και αυστηρά επιλεγμένα βότανα, τα οποία μαζί με τη διαδικασία παραγωγής του συνθέτουν τον πολύπλοκο και μοναδικά αρωματικό χαρακτήρα του. Μοναδικές γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα χρώματα της AcquadiParma, δημιούργησαν ειδικά για το event τα Fresh. Οι δύο μοναδικές τελετουργίες grooming με τη νέα σειρά Barbiere της Acqua di Parma θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Don Barber & Groom, ώστε κάθε κύριος να έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία του αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού του ξυρίσματος, όπως θα τη βίωνε στο Μιλάνο, στη boutique του οίκου. Για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε με το Don Barber&Groom Αμερικής 23, Αθήνα, Κολωνάκι, στο τηλέφωνο 210 361 7507.