Όλα όσα έγιναν στον γάμου του Marc Jacobs

«Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο δείγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων και σε αγαπώ τόσο πολύ αγαπημένε Fabio» σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Instagram o Jacobs.
Όλα όσα έγιναν στον γάμου του Marc Jacobs



Ο 55χρονος σχεδιαστής παντρεύτηκε το πρώην μοντέλο Charly Defrancesco στη Νέα Υόρκη. Μετά το γάμο ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι στο εστιατόριο “Grill Room”, στο Manhattan. Η ρομαντική λεπτομέρεια ήταν οι διαμαντένιες καρφίτσες - πιγκουίνοι που φορούσαν, οι οποίες ήταν δώρο του Fabio Zabernardi.

«Οι πιγκουίνοι έχουν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή τους. Ένα σπουδαίο δείγμα πίστης. Τόσο ευγνώμων και σε αγαπώ τόσο πολύ αγαπημένε Fabio» σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Instagram o Jacobs. Οι νεόνυμφοι επέλεξαν να φορέσουν κοστούμια σε κυπαρισσί απόχρωση.Η γαμήλια τούρτα ήταν πενταόροφη, βανίλια – αμύγδαλο. Σύμφωνα με το ELLE της Αμερικής, προβλήθηκαν βίντεο με στιγμές του ζευγαριού. Δώρισαν επίσης στους καλεσμένους φούτερ που έγραφαν «Ήρθα στο γαμήλιο πάρτι του Marc και του Char και το μόνο που πήρα ήταν αυτό το απαίσιο φούτερ».

Στο πάρτι βρέθηκαν πολλοί celebrities, ειδικά από τη βιομηχανία της μόδας, μεταξύ των οποίων οι Naomi Campbell, Kate Moss, Amber Valletta, Christy Turlington, Gigi και Bella Hadid, Rita Ora, Keity Grand και άλλοι. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν ένα χρόνο μετά από πρόταση – έκπληξη του σχεδιαστή στο σύντροφό του στο εστιατόριο Chipotle. Η πρόταση είχε γίνει με background  το τραγούδι “Kiss”, με τον Jacobs να γονατίζει.