To press event του Ομίλου CALIN

Ποιους celebrities είδαμε εκεί; Plus: Οι τάσεις στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι.



Στο εντυπωσιακό exclusive beach resort Villa Margi, στην παραλία της Βουλιαγμένης, διοργανώθηκε το Press Day του ομίλου CALIN για τις τάσεις SS 19 των brands Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis και Falconeri, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Oι συλλογές παρουσιάστηκαν τόσο ευφάνταστα, που τα  brands έδειχναν σαν να είχαν πάρει ζωή, σαν να κατοικούσαν στην παραθαλάσσια βίλα. Τα must-have κομμάτια του καλοκαιριού βρήκαν τη δική τους θέση στο πλαίσιο του σοφιστικέ minimal ντεκόρ και κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις ινσταγκραμικές ιστορίες στυλ που είχαν να διηγηθούν.

CALZEDONIA

Οι τελευταίες τάσεις στα μαγιό θέλουν ανάγλυφες υφές, neon χρώματα και minimal ύφος στα κοψίματα. Αίσθηση προκαλεί η νέα πρόταση balconette (χωρίς ενίσχυση, αλλά με λεπτή μπανέλα που εξασφαλίζει στήριξη, ενώ οι τιράντες είναι ρυθμιζόμενες και μπορούν να πιαστούν στην πλάτη σαν φιόγκος). Στα highlights των τάσεων οι ρίγες, τα πουά, τα animal prints.

INTIMISSIMI

Τα σουτιέν και τα bralette πρωταγωνιστούν με σαγηνευτικά υλικά, όπως δαντέλες, διαφάνειες, floral και animal prints. Η σειρά Fashion Nightwear με σατέν πιτζάμες αλλά και cozy σχέδια όπως ρίγες συνδυάζονται με ένα οn trend σουτιέν και μεταμορφώνονται σε μοναδικό outfit. Aίσθηση προκαλούν τα body με jungle prints και τα triangle bra σε έντονα χρώματα.

ΤΕΖΕΝΙS

Oι συλλογές του cool νεανικού brand παρουσιάστηκαν με έμπνευση το Coachella festival. Πρωταγωνιστές τα lingerie sets και τα κορμάκια που ξεχωρίζουν για τις color play διαφάνειες, τα funky patterns, τα t-shirts με έμπνευση το Beverly Hills, το Romeo + Julliet με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήτο Devil Wears Prada. To color block είναι το σήμα κατατεθέν της beachwear συλλογής.

FALCONERI

Πηγή έμπνευσης το travel style και η ιδιότητα του superior cashmere για το ντεκόρ που παρουσίασε ρούχα από κασμίρι, μετάξι και φυσικές ίνες υψηλής ποιότητας. Στα highlights η νέα χρωματική παλέτα στα παρκά, top και πουλόβερ: ζεστό ροζ, τιρκουάζ, γαλάζιο, πορτοκαλί. To στυλ Falconeri, φέτος, το καλοκαίρι θέλει Αthleisure κομμάτια συνδυασμένα με boho κιμονό, πλισέ φούστες με πολύτιμα lurex, φορέματα με εκλεπτυσμένες πτυχώσεις σε γήινες ανάλαφρες αποχρώσεις. Στα highlights τα technical jackets για εκείνη και εκείνον και τα polo μπλουζάκια/t-shirts εμπνευσμένα από την χρωματική παλέτα της Μεσογείου.

Οι καλεσμένοι από όλους τους χώρους των media, φίλοι της αισθητικής των brands και της φιλοσοφίας της CALIN μοιράστηκαν στιγμές σε απόλυτο summer mood. Δεν έλειψαν ούτε οι διαδραστικές εμπειρίες, αφού οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν ένα από τα fashion trends των brands και να έχουν το ανάλογο μακιγιάζ από τους make up artist της Inglot.

Mυρτώ Κάζη

Τόνια Σωτηροπούλου

Ιωάννα Ανδριοπούλου

Iωάννα Τριανταφυλλίδου