Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο γάμος της χρονιάς

Αγάπησε ο ένας τον άλλον, συγκατοίκησαν, συζητήθηκαν, χώρισαν, υπεραναλύθηκαν και τελικά ο έρωτάς τους κέρδισε και ο γάμος τους είναι γεγονός. Σήμερα, ζουν τη σχέση τους, έναν πρωτοσέλιδο έρωτα από αυτούς που σπάνια πια συναντάμε, γιατί συνδυάζει αρμονικά την πολιτική με τη λάμψη και την αγάπη με την ανατροπή.
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Ο γάμος της χρονιάς



Το story της σχέσης τους αλλά και λεπτομέρειες για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια παρουσίασε το περιοδικό Down Town στο τεύχος που κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Τον Oκτώβριο του 2016 η Τζένη Μπαλατσινού παρουσιάζει την εκπομπή Jenny Jenny. Καλεσμένος της ήταν ο δυναμικός πολιτικός Βασίλης Κικίλιας. Μιλάνε για τα πάντα στον καναπέ, εκτός από τα προσωπικά του βουλευτή, αφού ο ίδιος συνηθίζει να αποφεύγει οποιαδήποτε τέτοια αναφορά. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι παραδοσιακός, θέλω να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση» και στη συνέχεια την προσκαλεί σε αγώνα τένις. Στο τέλος της κουβέντας τους, η Τζένη του λέει πως θα γίνει σίγουρα πολύ καλός σύζυγος και πατέρας όταν το αποφασίσει. Μετά την τηλεοπτική τους αυτή συνάντηση, διατηρούν την επικοινωνία τους. Ο Βασίλης Κικίλιας τήρησε την «υπόσχεσή» του και την προσκάλεσε σε αγώνα τένις. Μετά από πολλές αναβολές, αυτός ο αγώνας τένις, σε ένα μικρό γήπεδο στη Φιλοθέη, κοντά στο τότε σπίτι της Τζένης, θα γίνει η αφετηρία να ξεκινήσει το ειδύλλιο το οποίο απασχόλησε τα Media και συζητήθηκε όσο κανένα άλλο.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο ένας βρήκε στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο. Άλλωστε, είναι πολλά αυτά που τους ενώνουν και έκαναν τον έρωτά τους να αντέξει και να τους οδηγήσει στον γάμο. Και οι δύο προέρχονται απ’ τον χώρο του αθλητισμού, άνθρωποι θετικοί, διακριτικοί, δοτικοί, συνειδητοποιημένοι και συνειδητοί για το τι θέλουν στη ζωή τους.
Τον Αύγουστο του ’17, βγαίνουν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από την Πάτμο. Μετά το καλοκαίρι, αρχίζει η συγκατοίκηση στο σπίτι που τότε νοίκιαζε η Τζένη στο Ψυχικό. Τον Ιανουάριο του 2018 μετακομίζουν μαζί στο κέντρο. Μαζί τους και ο μικρός γιος της Τζένης, Μάξιμος, και ένα λαμπραντόρ, ο Apollo, που ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. του έκανε δώρο. Στο σπίτι που νοίκιασαν φρόντισαν μαζί κάθε λεπτομέρεια, όπως τα έπιπλα, τη διακόσμηση, με το λευκό χρώμα της αρμονίας να κυριαρχεί στο εσωτερικό του. Άλλωστε, η Τζένη επιδιώκει την ισορροπία και την αισθητική, γιατί πιστεύει ότι το έξω επηρεάζει και το μέσα. Και ενώ οι φήμες έλεγαν ότι θα παντρευτούν στην Πάτμο τον Μάρτιο, διαρρέεται μέσω του αστυνομικού ρεπορτάζ ότι ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε αλλαγή κατοικίας και επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι. Γιατί; Φίλη τους μας λέει: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά ένιωσαν και οι δύο πίεση. Μια πίεση που ήταν κυρίως εξωγενής. Οι ίδιοι ήταν πάντα σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Η ταχύτητα όμως που προχώρησε η σχέση τους ήταν καταλυτική. Τελικά, χρειάστηκε η αποσυμπίεση μερικών μηνών πριν από την επανασύνδεση και την επισημοποίηση της σχέσης».

Τι μεσολάβησε;

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει, αρχές Απριλίου, αφού είχε δημοσιευθεί η αναγγελία του γάμου τους στην Καθημερινή, o Βασίλης Κικίλιας βρέθηκε στην εκπομπή Αταίριαστοι του ΣΚΑΪ και το επιβεβαίωσε απλά και λιτά. Για την ακρίβεια, οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν με το καλό και αυτός απάντησε: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Δεν υπάρχει ευτυχέστερη στιγμή από το μυστήριο του γάμου. Είναι ιερό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι». Όταν τον ρώτησαν για το πότε και το πού, εκείνος απάντησε: «Τον Ιούνιο, σε κάποια ενορία της Αθήνας». Εκείνη τη μέρα η κόρη της Τζένης, Αλεξάνδρα, ανέβασε φωτογραφία με τη μαμά της και έγραψε στο Instagram: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Το να δω την όμορφη μαμά μου νύφη, θα είναι μαγικό!». Η άλλη της κόρη, Αμαλία, ανέβασε ένα παλιό στιγμιότυπο με τη μαμά της, γράφοντας: «Όταν χαμογελάς, χαμογελάω κι εγώ».

Πώς ξαναβρέθηκαν

Φίλη του ζευγαριού μας λέει για το πώς έγινε η επανασύνδεση: «Της τηλεφώνησε ο Βασίλης για να βγούνε τον Ιανουάριο. Αυτήν τη φορά όλα έγιναν πιο ήρεμα και πιο ώριμα. Το γνώριζαν ελάχιστοι και κατά κάποιον τρόπο το προστάτευαν». Όπως δήλωσε η Τζένη: «Έχουμε πολύ καλούς φίλους».

Η καθημερινότητά τους

Ο Βασίλης Κικίλιας έχει επιστρέψει στο σπίτι τους στο κέντρο και ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα. Η προεκλογική περίοδος στην οποία βρίσκεται η χώρα μας είναι φυσικό να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πολιτικής. Η Τζένη ξεκίνησε τη νέα της τηλεοπτική εκπομπή Εκπαιδεύοντας την Τζένη, ενώ ταυτόχρονα ασχολείται και με τα υπόλοιπα επιχειρηματικά της project, όπως το Shabby Season by Jenny Balatsinou. Πρόκειται για ένα νέο της εγχείρημα, που αφορά σε μια σειρά customized επίπλων και αντικειμένων, που κάθε έπιπλο και κάθε αντικείμενο είναι μοναδικό, έχει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή και εικαστική επεξεργασία. Προτεραιότητά τους είναι ο ελεύθερός τους χρόνος να είναι κοινός και ποιοτικός, ώστε να ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αλλά παράλληλα να προστατεύουν την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή τους.

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Ο γάμος θα γίνει ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στον Λυκαβηττό, στον Ναό Αγίων Ισιδώρων. Το εκκλησάκι το επισκέπτονται και οι δύο πολύ συχνά, αφού είναι ο δικός τους τόπος προσευχής. Απόφασή τους είναι το μυστήριο να γίνει σε κλειστό κύκλο, για να βιώσουν κατανυκτικά αυτή την ιερή στιγμή.
Την Τζένη πρόκειται να συνοδεύσει στην εκκλησία ο γιος της, Μάξιμος, ενώ κουμπάροι τους θα είναι δύο στενοί φίλοι του ζευγαριού, φίλοι καρδιάς που ήταν πάντα κοντά τους. Η Τζένη έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το νυφικό της που θα είναι Zeus + Dione και όλα θα είναι λιτά και παραδοσιακά στο εκκλησάκι στον Λυκαβηττό. Είναι απόφασή τους να ζήσουν τη ζωή τους ακολουθώντας τα όνειρά τους.