Φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη μητέρα

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία».



Με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε για πέμπτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό γεύμα με θέμα «Μητέρα, Γυναίκα, Επαγγελματία» την Πέμπτη 9 Μαΐου σε  private Club των βορείων προαστίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων της Ελλάδος. Τα μέλη του ΔΣ του LifeLine Hellas καλωσόρισαν στην εκδήλωση την Πρέσβη Καλής Θελήσεως της Unesco Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και αφιέρωσαν την εκδήλωση στην ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη που είναι Μητέρα για χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο. Ευχαρίστησαν τους χορηγούς και τους φίλους του LifeLine και αναφέρθηκαν στο σπουδαίο έργο του σωματείου που σαν μητέρα προσπαθεί να βελτιώσει τα νοσοκομεία παίδων και να στηρίξει τις ανάγκες που προκύπτουν για να βοηθήσει τα παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και οι χορηγοί της εκδήλωσης Ανδρομάχη Σπανού της Βιοιατρικής και Δρ. Βασίλης Κελλάρης

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ευχαρίστησε την μεγάλη δωρήτρια του Lifeline, Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη και την εταιρεία της AS Marine και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Δρ. Βασίλης Κελλάρη και την Βιοιατρική. Επίσης, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι έμαθε από την μητέρα της από μικρή ηλικία την χαρά της προσφοράς που πρέπει όλοι να επιδιώκουμε στην ζωή.

Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης, χορηγός της εκδήλωσης, μίλησε για την υπογεννητικότητα και την προσπάθεια του μέσω του ιδρύματος του Be Live να προσφέρει δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση σε άπορες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας.

Φ. Ποταμιάνου με τις κόρες της Κατερίνα και Αλέξανδρα  Ποταμιάνου

Ράνα Khouri, Κατερίνα Λαλαούνη, Majd Samaan, Δρ. ‘Αντζυ Andrews Μαργαρίτη, Μάρθα Βρούτση

Ντίνα Κωνσταντέλλου, Μαρία Ψηφή και Δέσποινα Πορτοκάλη

Γιάννης Σαχίνης και Μαρία Ψηφή, χορηγός από την Achilleas Accessories