Τα talk of the town events της εβδομάδας

Πού βγήκαν οι celebrities;



Η αγαπημένη Μαρία που βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, καταφέρνει να ξεκλέψει χρόνο και να μοιραστεί τα αδιαμφισβήτητα chic outfit της με τους ακολούθους της στα social media, προκαλώντας παροξυσμό. Για την εμφάνιση της, η Μαρία επέλεξε μαύρη ψηλόμεση παντελόνα, φουλάρι φορεμένο ως bandeau και τσάντα με κρόσσια όλα από την νέα συλλογή της εταιρείας DOCA Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019. Η νέα συλλογή DOCA είναι διαθέσιμη σε ένα από τα 30 καταστήματα DOCA και σε πολλά σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και ηλεκτρονικά στο www.docaofficial.com

Μαρία Κορινθίου

Ο Κωνσταντίνος Μεγάλος, με τον Press & PR Specialist της Diesel Hellas, Χρήστο Σκευαράκη.

Στο νησί των ανέμων για ολιγοήμερες διακοπές, βρέθηκε ο Press & PR Specialist της Diesel Hellas, Χρήστος Σκευαράκης. Ο ίδιος απόλαυσε την φιλοξενία του Cavo Tagoo Mykonos, λίγες μόλις ημέρες μετά το opening του ξενοδοχείου για τη νέα σεζόν. Τις ίδιες ημέρες στη Μύκονο βρισκόταν και ο Personal Trainer, Κωνσταντίνος Μεγάλος.

Ναταλία Δραγούμη

Στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, για αγορές στα αγαπημένα της καταστήματα. Το Athens Metro Mall, με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόση μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Επίσης παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, 2 παιδότοπους, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΑΝΘΗ ΡΕΡΡΕ, ΔΑΡΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ

Το κρασί και η μουσική συναντούν την ιστορία… Το περίφημο οινοποιείο της Σικελίας Donnafugata, φιλοξένησε η γνωστή εισαγωγική εταιρεία κρασιών jeroboam, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μια σειρά από εκλεκτά οινοποιεία τα οποία δίνουν το στίγμα τους στον παγκόσμιο Οινικό Χάρτη! Στο μεγαλοπρεπές κτίριο του Μουσείου της Ακρόπολης με φόντο τον επιβλητικό ναό της, έζησαν οι VIP καλεσμένοι , της εισαγωγικής εταιρείας Jeroboam και του Ιταλικού οίκου κρασιών Donnafugata, το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαΐου, σε μία πολυαισθητική εμπειρία χρωμάτων, τέχνης, μουσικής και υψηλής ποιότητας κρασιών από την περιοχή της Σικελίας. Επίσημη καλεσμένη, η Jose Rallo, ιδιοκτήτρια  και οινοπαραγωγός  των κρασιών του πολυβραβευμένου οίκου Donnafugata και ο σύζυγός της  Vincenzo Favara, οι οποίοι με πάθος για την μουσική και εμπνευσμένοι  κυρίως από την  τζαζ σκηνή αλλά και με βραζιλιάνικες επιρροές, δημιούργησαν το 2002 το έργο «Donnafugata Music & Wine» .

Οι καλεσμένοι του Wine & Music Gala της Αθήνας, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη γεύση και τα αρώματα της Σικελίας μέσα από τις εκλεκτές ετικέτες κρασιών του κτήματος και τις γαστρονομικές προτάσεις του σεφ του εστιατορίου. Την ίδια στιγμή οι μελωδικοί ήχοι της σολίστ Jose Rallo και της μπάντα της, οι προσεγμένες ορχηστρικές μουσικές επιλογές του Dj Dimitriadis , ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η διάσημη σοπράνο Βασιλική Καράγιαννη που μάγεψε με την φωνή της και οι καλεσμένοι της Jeroboam έζησαν μια καλαίσθητη βραδιά μουσικής και οίνου στα πόδια της Ακρόπολης!

Χάρης Βαρθακούρης, Δημήτρης Ιορδάνης

Το ιστορικό κοσμηματοπωλείο της Κηφισιάς, Iordanis, επισκέφτηκε ο Χάρης Βαρθακούρης. Ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο που αναλαμβάνει όλων των ειδών κοσμήματα για επισκευή ή εξ΄ αρχής σχεδίαση και κατασκευή.

Στέλλα Ντόκα, Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου και εμφανίζεται μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, παρά τις sold out εμφανίσεις του στην πόλη, φροντίζει πάντα να ξεκλέβει χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση με φίλους και γνωστούς. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον τραγουδιστή σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, να απολαμβάνει την παρέα των Θεσσαλονικιών και όχι μόνο φίλων του. Μεταξύ των άλλων και η γνωστή επιχειρηματίας Στέλλα Ντόκα, CΕΟ της εταιρείας DOCA που πρόσφατα γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένους πορείας στον χώρο της γυναικείας μόδας και αξεσουάρ.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Το Nikkei συγκεντρώνει τις καλύτερες γεύσεις από την εκλεπτυσμένη κουζίνα της Ιαπωνίας και τις συνδυάζει με την εκρηκτική περουβιανή γεύση. Στο opening του εστιατορίου βρέθηκε η γνωστή blogger Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μαζί με την παρέα της. Το Nikkei αποτελεί την fusion επιλογή στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα μενού υψηλής κουζίνας. Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του Nikkei είναι η άψογη τεχνική εκτέλεση των πιάτων και η πλήρης winelist. Nikkei Peruvian Resto Bar 210 7239366

Γιώργος Ντάβλας, Καίτη Γαρμπή, Χάρης Παναγόπουλος

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το Apotheosis Stage στην Πάτρα, στο επετειακό live της Καίτης Γαρμπή που διοργάνωσε ο Χάρης Παναγόπουλος. Tο πρόγραμμα του Σαββάτου «άνοιξαν» οι πατρινοί Alcatrash με γνωστές διασκευές ποπ επιτυχιών. Η Καίτη Γαρμπή ερμήνευσε τις μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες, κρατώντας το κέφι μέχρι το πρωί. Το κέντρο ήταν «στον αέρα» με κόσμο κάθε ηλικίας.

Τάσος Κυριακόπουλος

Ο Τάσος Κυριακόπουλος είναι τοπ μόντελ εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει δουλέψει με τα κορυφαία ονόματα της μόδας σε όλο τον κόσμο. Την περασμένη περίοδο ο ίδιος βρισκόταν στις Κάννες για τις ανάγκες του Fashion Week 2019. Στο ιστορικό των συνεργασιών του, είναι ο σπουδαίος σχεδιαστής μόδας Igor Gulyaev από την Ρωσία.

Ντόζια Κουρούπη, Αντώνης Κρασσάς

Σε κοσμικό κάλεσμα στο Ecali Club βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Κρασσάς των καταστημάτων Era Nuts με την σύζυγό του Ντόζια Κουρούπη.

Σπύρος Ιωαννίδης (Διευθυντής του Ξενοδοχείου Corfu Palma Boutique Hotel), Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Μάνος Γαβράς για διακοπές στο Corfu Palma Boutique Hotel στην Κέρκυρα. Το ξενοδοχείο  βρίσκεται στο όμορφο καλοκαιρινό θέρετρο της Δασιάς. Είναι χτισμένο μόλις 100 μέτρα από μια αμμώδη και ρηχή παραλία με κρυστάλλινα νερά, ιδανική για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ. Πλήρως ανακαινισμένο το 2014, εσωτερικά και εξωτερικά, δημιουργεί μια πολυτελή ατμόσφαιρα ξεκούρασης και απόλαυσης. Κομψά και λειτουργικά δίκλινα, άνετα οικογενειακά δωμάτια, εξαιρετικά superior rooms και πολυτελείς boutique suites ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της σύγχρονης ελληνικής φιλοξενίας.