To event του καλοκαιριού

Η ξενάγηση που μετατράπηκε σε party



Το Hendrick’s Gin διοργάνωσε ένα ασυνήθιστο πικνίκ στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Το Hendrick’s Gin, το super premium gin που βρίσκεται στα πιο ασυνήθιστα μέρη, δεν θα μπορούσε παρά να διοργανώσει το πιο ασυνήθιστο event για το φετινό καλοκαίρι. Επέλεξε το  Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας  ως χώρο δράσης και ετοίμασε μια συναρπαστική έκπληξη για τους καλεσμένους του.

Με έμπνευση από τον χώρο και τα μοναδικά εκθέματα του Μουσείου, το Hendrick’s Gin επιμελήθηκε την εμπειρία μιας διαφορετικής ξενάγησης μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, έχοντας εφοδιάσει  τους καλεσμένους μόνο με έναν φακό. Ακολούθησε ένα μοναδικό καλοκαιρινό party στην αυλή του Μουσείου, με απολαυστικά Hendrick’s Gin & Tonics, ευφάνταστα Hendrick’s cocktails και ατμοσφαιρική μουσική, όλα σε ένα νυχτερινό πικνίκ, set up μιας πραγματικά ασυνήθιστης βραδιάς. Από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το αγγουράκι, σήμα κατατεθέν του Hendrick's και η καλύτερη συντροφιά στα Hendick’s Gin & Tonics.

ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΔΑΞΗ Senior brand manager Hendrick’s, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΗΝΗ ΜΑΧΑΙΡΑ Assistant brand manager Hendrick’s, ΚΩΣΤΑΣ ΘΕΟΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Marketing Manager Hendrick’s

ΤΖΟΣΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ (PR Μanager ΑΜΒΥΞ) ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΑΡΕΤΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΕΥΑΡΑΚΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

ΤΖΟΣΗ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ (PR Μanager ΑΜΒΥΞ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ