Τα εγκαίνια της νέας boutique ROSES ARE RED στο Κολωνάκι

Ποιους είδαμε εκεί



Η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του brand “ROSES ARE RED”, Ιωάννα Τσιγαρίδα-Μαθιού, δημιουργεί διαχρονικά μεταξωτά φορέματα και ξεχωριστά κιμονό υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Με πρώτη ύλη το μετάξι, το ελληνικό βαμβάκι, το λινό και την εγχώρια δαντέλα, συνεργάζεται με τους πιο επιδέξιους Έλληνες τεχνίτες για την κατασκευή χειροποίητων πολυτελών ρούχων και κοσμημάτων σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα “ROSES ARE RED” εγκαινίασαν το νέο τους κατάστημα στην οδό Λουκιανού 21β στο Κολωνάκι, το οποίο αδιαμφισβήτητα φέρνει παριζιάνικο αέρα στο κέντρο της Αθήνας. Celebrities, δημοσιογράφοι μόδας, fashion bloggers και influencers τίμησαν με την παρουσία τους το brand και τη σχεδιάστρια σε ένα άκρως καλοκαιρινό event.

To interior design του καταστήματος επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό δίδυμο Δήμητρα Μασσάρου και Αθηνά Κατσάμπα της εταιρίας Add Space. Η νέα boutique ROSES ARE RED είναι ένα εγχείρημα σύγχρονης αισθητικής, που συνδυάζει τη newretro τάση με το ρομαντισμό μιας πιο νοσταλγικής εποχής. Το μάρμαρο, ο μπρούτζος και το γυαλί είναι τα υλικά που κυριαρχούν στο χώρο και που μαεστρικά αναδεικνύουν τις συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που φιλοξενούνται στο κατάστημα. Με εντυπωσιακές custom χειροποίητεςμπρούτζινες κατασκευές, μαρμάρινες επιφάνειες, καθρεύτεςκαι μελετημένο φωτισμό, οι δύο αρχιτέκτονες απέδωσαν τον κομψό χαρακτήρα του brand, επιτρέποντας στα διαφορετικά υλικά να δημιουργήσουν μια φυσική και αβίαστη αρμονία. Την πολυτελή εικόνα του καταστήματος συμπληρώνουν τα μαρμάρινα vintage έπιπλα που έχουν επιλεγεί από προσωπικές οικογενειακές συλλογές. Η μουσική, την οποία έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Σπύρος Ιακωβίδης είναι μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια - σήμα κατατεθέν της όλης ROSES ARE RED εμπειρίας.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τις δημιουργίες της νέας συλλογής ρούχων της Ιωάννας Τσιγαρίδα-Μαθιού, αλλά και τη νέα σειρά κοσμημάτων της που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη "ROSES ARE RED” boutique και στο eshop www.rosesarered.gr

Διεύθυνση: Λουκιανού 21β, Κολωνάκι

ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ,ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ-ΜΑΘΙΟΥ,ΚΑΚΙΑ ΚΑΦΦΑ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ,ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ-ΜΑΘΙΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ-ΜΑΘΙΟΥ

ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΙΒΙΑΝ ΡΟΥΒΕΛΑ, ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΓΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΑ ΜΠΑΚΑ, ΕΝΤΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ