8 Xρόνια PANIK

Εκλεκτοί καλεσμένοι στο λαμπερό πάρτι της Panik Records!



Λαμπερά γενέθλια με εκλεκτούς καλεσμένους για την κορυφαία δισκογραφική εταιρεία

Η Panik Entertainment Group γιόρτασε 8 επιτυχημένα χρόνια με το πιο… Panik party του φετινού καλοκαιριού, παρουσία καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων της!

Το φαντασμαγορικό party έγινε το βράδυ της Τρίτης, 2 Ιουλίου, στο Private House του Island, με την οικογένεια της Panik και εκλεκτούς της καλεσμένους να διασκεδάζουν, απολαμβάνοντας δροσερά cocktails από την premium βότκα, Stolichnaya.

Οι ιδρυτές της κορυφαίας ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, Πάρης Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος, έκοψαν την ύψους 2 μέτρων επετειακή και εντυπωσιακή 3D τούρτα του εμβλήματος της Panik, που επιμελήθηκε η εταιρία Papaspirou, δίνοντας το σύνθημα για να αρχίσει το party.

Η οικογένεια της Panik και οι καλεσμένοι της έγιναν μία παρέα και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, γιορτάζοντας τα γενέθλια της εταιρείας που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της κατάφερε να αλλάξει τα μουσικά δρώμενα και να κάνει το όνομά της συνώνυμο της επιτυχίας.

Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια, η Panik Entertainment Group έχει ταχύτατα αναπτυσσόμενη, διαρκώς ανοδική και ισχυρή παρουσία. Διαθέτει το μεγαλύτερο active roster, με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων τα πιο επιτυχημένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, αναδεικνύει νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες και κυκλοφορεί τις μεγαλύτερες ξένες επιτυχίες. Τα τραγούδια της αγαπιούνται από το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και έχουν τις περισσότερες μεταδόσεις, ενώ μονοπωλούν τις πρώτες θέσεις των local digital charts και των φυσικών πωλήσεων.

H Panik Entertainment Group ευχαριστεί από καρδιάς τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξη και υπόσχεται ότι θα συνεχίζει να χαρίζει δυνατά hits και ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες!

Τέλος, η Panik Entertainment Group ευχαριστεί τον στρατηγικό της συνεργάτη, όμιλο εταιριών Viva Wallet, τoν καταξιωμένο στην αγορά των snacks brand Lays, το κορυφαίο νεανικό brand για smartphones Honor, τα MEDI Πρίνου, τα κορυφαία κέντρα κοσμητικής ιατρικής και την ξεχωριστή στο χώρο της υπόδησης εταιρεία Tsakiris Mallas, για τη συμβολή τους στην υλοποίηση του party.

Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Αρσενάκος

Πάρις Κασιδόκωστας, Μαριάννα Λάτση

Γιώργος Αρσενάκος, Πάρις Κασιδόκωστας

Κώστας Καίσαρης, Αλέξανδρος Πρίνος

Δημήτρης Κολτσίδης, Χρήστος Σκευαράκης, Δημήτρης Ανδρέου

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Γιώργος Ντάβλας

Άρης Μίχας, Χαρά Μίχα, Χρύσανθος Πανάς

Θανάσης Χριστόπουλος, Νάνσυ Χριστοπούλου, Γιάννης Γκόφας, Βάσω Τσίντζου

Χρήστος Μάστορας

Γιώργος Αρσενάκος, Δέσποινα Βανδή

Εύη Κλαουδάτου, Σωκράτης Κλαουδάτος

Γιάννης Βασιλειάδης, Γιώργος Ντάβλας

Έκτορας Χατζηπαναγής, Πηνελόπη Κατσαούνου

Κωνσταντίνος Κουκάς, Λεωνίδας Φωτεινόπουλος

Ανδρέας Κούβαρης, Ελένη Φουρέιρα

Σταύρος Παπαντωνόπουλος, Μικαέλα Δόξα