Εντυπωσιακή εκδήλωση για τα 45 χρόνια της ηγετικής πορείας στον χώρο της εκπαίδευσης.

Δίπλα στις μεγαλύτερες ΜΚΟ της χώραςΣυμπληρώνοντας 45 χρόνια εκπαιδευτικής πορείας στην Ελλάδα και τον αριθμό ορόσημο των 25.000 σπουδαστών, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΑΚΜΗ» παρουσίασε σε πανηγυρική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, τα σημαντικά επιτεύγματα που τον έφεραν στην κορυφή.

Με παρουσία σε 7 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερα από 180 προγράμματα σπουδών, 18 διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες υπεροχής, 24 κτίρια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνεργασία με 5.500 επιχειρήσεις , απασχολώντας περισσότερους από 1.800 εργαζόμενους , ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό οργανισμό στην Ελλάδα.

Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας με κορυφαίες ΜΚΟ της χώρας από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ομίλου κα Καλλιόπη Ροδοπούλου, στο πλαίσιο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπέγραψαν οι ΜΚΟ, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΑΚΜΗ δεσμεύεται να τις υποστηρίζει με την παροχή εθελοντών από όλο το εκπαιδευτικό φάσμα, τη χορήγηση υποτροφιών και προνομιακών διδάκτρων και τη διάθεση των εγκαταστάσεών του προς χρήση από αυτές.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Διαθέτει 10 Σχολές και προσφέρει περισσότερα από 58 αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Bachelors και Masters, σε συνεργασία με πέντε κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σε Αθήνα (κέντρο), Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 21.700 τ.μ. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του. Επιπλέον, αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Compostela Group of Universities, καθώς και μέλος πολυάριθμων διεθνών επιστημονικών οργανισμών και δικτύων.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα 45 χρόνια της ηγετικής πορείας του στον χώρο της εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με 16 υπερσύγχρονα κτίρια που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Λάρισα και από φέτος και στη Ρόδο), μένει πιστό στο όραμά του για πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε Διεθνή πρότυπα, που θ’ ανοίξει στον κάθε απόφοιτο την πόρτα στην αγορά εργασίας. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα και 1 από τα 7 καλύτερα στην Ευρώπη! Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει περισσότερες από 100 σύγχρονες ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Ένωση Μαζί για το Παιδί - Καλλιόπη Ροδοπούλου - Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas

Χρήστος Καμμιλάτος, Χαμόγελο του Παιδιού - Καλλιόπη Ροδοπούλου - Κωνσταντίνος Ροδόπουλος

Καλλιόπη Ροδοπούλου -  Χρήστος Καμμιλάτος, Χαμόγελο του Παιδιού - Στέφανος Χανδακάς, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. HOPEgenesis

Hounda Ghandour, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. ΜΑΝΑ - Καλλιόπη Ροδοπούλου

Καλλιόπη Ροδοπούλου - Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ

Παναγιώτης Δημάκος, ΣΕΓΑΣ, Καλλιόπη Ροδοπούλου

Απόστολος Μπιλίρης, ΑΣΤ.Μ.Κ.Ε. Ομάδα Αιγαίου,  Καλλιόπη Ροδοπούλου

Βάνα Λαβίδα, Σωματείο MDA Hellas - Έφφη Στρατάκη, Μη κερδοσκοπικό σωματείο ΔΕΣΜΟΣ

Ηρώ Κόβα - Μαριάννα Μόσχου, Σωματείο ΕΛΕΠΑΠ