O Francesco Missoni μαγείρεψε στη Φάρμα της Μυκόνου

Δείτε ποιοι επώνυμοι παραβρέθηκαν



Στις 11 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πρώτο αυθεντικό οικογενειακό γεύμα Farma Mykonos by Francesco Maccapani Missoni στη Φτελιά Μυκόνου. Ο Francesco Maccapani Missoni, γιος της Angela Missoni Creative Directorτης Missoni, σέβεται την παράδοση και την υγιεινή διατροφή, και με το βιβλίο του The Missoni Family Cook book, καταγράφει την παράδοση της οικογένειας, συλλέγει και φέρνει τις καλά φυλαγμένες οικογενειακές συνταγές μέσα από το βιβλίο του για πρώτη φορά στην κουζίνα του κάθε ανθρώπου, κάνοντας την μοναδική όπως και το στυλ των Missoni.

Η Οικογένεια  Missoni ζει μια ζωή γεμάτη χρώμα, πολυτέλεια και ταυτόχρονη χαλαρότητα. Ένα γεύμα με την οικογένεια Missoni είναι ένα καλειδοσκόπιο γεύσεων, αισθήσεων και χρωμάτων. Για πάνω από 12 ώρες ο Francesco Maccapani Missoni μαγείρεψε μαζί με τον chef της Φαρμας, Χάρη Κόσσυφα, συνταγές από το βιβλίο του The Missoni Family Cook book  για όλους όσους από όλον τον κόσμο παραβρεθήκαν στη Φάρμα και δοκίμασαν  τις αληθινές Missoni γεύσεις, της οργανικής κουζίνας.

Το βιβλίο The Missoni Family Cook book θα μπορείτε να το βρείτε μέχρι τον Σεπτέμβριο στη Φάρμα (Φτελιά - Μύκονος), όπως και κάποιες από τις συνταγές του στο μενού της Φάρμας με την υπογραφή του Francesco Maccapani Missoni.

Η Φάρμα Μύκονος ευχαριστεί  πολύ το Mykonos Pearls για τη φιλοξενία και την εταιρία Avant Tales Ltd για την επικοινωνία.

Νεκτάριος Νικολόπουλος, Φραντζέσκο Μακαπάνι Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου

Χρήστος Καρβούνης, Φραντζέσκο Μακαπάνι Μισόνι, Μαρίνα Βερνίκου, Calliope

Τζέιντ Τζάγκερ με την παρέα της

Κέβιν Κούντρετ, Κατερίνα Ρίζου, Άκης Σταρκ, Φραντζέσκο Μακαπάνι Μισόνι

Νεκτάριος Νικολόπουλος, Στέλιος Καφαντάρης , Φραντζέσκο Μακαπάνι Μισόνι, Χριστίνα Νικολοπούλου

Φραντζέσκο Μακαπάνι-Μισόνι, Χάρης Κόσσυφας (σεφ Φάρμα Μύκονος)

Μαριάννα Λαλαούνη, Παντελής Δήμας

Άρτζι Θεοφίλης, Φραντζέσκο Μακαπάνι Μισόνι