Εορταστική εκδήλωση για τα εξήντα χρόνια της ιστορικής μάρκας.

MINI 60 Years Anniversary



Εξήντα χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες μέρες από την ίδρυση της ιστορικής μάρκας αυτοκινήτων ΜΙΝΙ, και η Ελληνική αντιπροσωπία ΜΙΝΙ Ελλάς πραγματοποίησε την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, μία ξεχωριστή εκδήλωση για να γιορτάσει την επέτειό της.

Με καλοκαιρινή διάθεση σε ένα εντυπωσιακό παραθαλάσσιο σκηνικό στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που θύμιζε θερινό κινηματογράφο, καλεσμένοι από το χώρο του αυτοκινήτου, της μόδας, και εκπρόσωποι των Mini Clubs κλασικών αυτοκινήτων, ‘ταξίδεψαν’ στο χρόνο με μουσική και κινηματογραφικές σκηνές από τις δεκαετίες των 60s, 70s, 80s μέχρι και σήμερα. Beatles, Rolling Stones, Madonna, Peter Sellers, Diana και πολλές άλλες σημαντικές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το δικό τους ‘στίγμα’ στην ιστορία, δημιούργησαν μία άκρως ξεχωριστή ατμόσφαιρα ενθουσιασμού, χαράς αλλά και νοσταλγίας στους παρευρισκόμενους.

Την ιστορική αναδρομή από δεκαετία σε δεκαετία ανέλαβε να αφηγηθεί ο γνωστός δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός του Best Radio, Θεοδόσης Μίχος, ο οποίος έδωσε μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά κάνοντας ο ίδιος τις μουσικές επιλογές. Φίλοι και κάτοχοι αυτοκινήτων ΜΙΝΙ είχαν την ευκαιρία να διηγηθούν όμορφες ιστορίες, εμπειρίες και να μοιραστούν απόψεις για την αγαπημένη τους μάρκα που ως ‘style icon’ παραμένει διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο στο πέρασμα του χρόνου. www.bmwgroup.com

Έλενα Γαλύφα

ΔήμητραΜπίκου (MarketingManagerMINI),Μάνος Δρακωτός(Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ)

ΣωτηρίαΔημάκη, Βικτώρια Τσανγκαλίδου (MarketingSpecialistMINI), ΧάρηςΝτάβλας, Κωνσταντίνος Διαμαντής (Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας), Δήμητρα Μπίκου (MarketingManagerMINI), Μάνος Δρακωτός(Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ)

Κωνσταντίνος Διαμαντής (Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας), BικτώριαΤσανγκαλίδου (MarketingSpecialistMINI), Δήμητρα Μπίκου (MarketingManagerMINI), Μάνος Δρακωτός(Επικεφαλής μάρκας ΜΙΝΙ)

Κατερίνα Ευαγγελινού, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Χάρης Ντάβλας